Pēc ilgāka pārtraukuma Latvijas futbola virslīgas maču savā laukumā aizvadīs FK Ventspils futbolisti, kas uzņems līgas debitantu Metta/LU komandu.

Pirmā apļa spēle Rīgā beidzās ar graujošu kurzemnieku uzvaru 6:1, taču tikai tāpēc uzskatīt, ka ventspilniekiem arī visās pārējās spēlēs klāsies tik pat viegli, nevajadzētu. Galu galā studentu rēķinā ir uzvara 4:1 pret Liepājas metalurgu.

«Domāju, visi saprot, ka gaidāmajā spēlē mēs skaitāmies favorīti, bet nekādā gadījumā mēs nedrīkstam zaudēt uzmanību un būt pašpārliecināti - ar cieņu jāizturas pret katru pretinieku. "Metta/LU" jau sasniegusi vairākus teicamus rezultātus, tā kā ceturtdien nevajag gaidīt vienkāršu spēli. Mums jāsaglabā koncentrāciju visas 90 minūtes, jāspēlē agresīvi uzbrukumā un jāpiespiež pretinieku kļūdīties. Tad viss būs kārtībā. Ceru, līdzjutēji atnāks uz stadionu un šajā interesantajā spēlē mūs atbalstīs,» spriež ventspilnieku pussargs Romāns Bespalovs, kurš nesen aizvadīja savu simto spēli virslīgā.

Metta/LU Ventspilī noteikti neieradīsies pēc nulles, bet gan cīnīties par kādu punktu turnīra tabulā. To apliecina arī komandas galvenais treneris Andris Riherts: «Mums nav kur atkāpties. Punkti ir jāņem katrā spēlē neskatoties uz to, kas nāk pretī. Būs grūti pret ventspilniekiem, bet iespējas ir vienmēr, tāpēc centīsimies tās izmantot.»

Ventspilniekiem tā būs ceturtā spēlē jaunā galvenā trenera Jurģa Pučinska vadībā. Pučinska rēķinā līdz šim ir neizšķirts un divas uzvaras, bet komanda ar 23 punktiem ieņem ceturto vietu, no pirmā trijnieka atpaliekot par diviem punktiem.

Mača sākums pulksten 19.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: