Vairākas dienas piedāvājām saviem lasītājiem balsot par pilsētas balvu kandidātiem. Lai gan ventasbalss.lv un ventasbalss.ru balsojumos uzvarētāji bija dažādi, kopumā balsotāju domas bija visai līdzīgas.

Mūsu balsojumos netika šķiroti lielās balvas un balvas kandidāti, bet abos portālos lielāko balsu skaitu savāca parasto balvu pretendenti. Par ventasbalss.lv aptaujas uzvarētāju visai pārliecinoši kļuva daktere Lelde Zviedrīte (14%), bet ventasbalss.ru vēl drošāka pirmā vieta (21%) horeogrāfei Ļaļai Basmanovai.

Zviedrīte krieviskajā versijā ir trešajā vietā (11%), bet otrajā Ventspils Augstkola (14%). Latviskajā versijā otrie ar 10% balsu ir Maratona kluba entuziasti, bet trešo dala VeA un pedagogs, šaha entuziasts Juris Neimanis (abiem 9%). 5% robežu lv versijā sasnieguši arī pedagoģe Santa Vīkele, treneris Juris Petrovičs (abiem 7%), ārstam Ģirtam Štekerkofam (6%), „Senču putekļu” vadītājai Inesei Aidei un Komunālās pārvaldes vadītājam Andrim Kauseniekam (abiem 5%).

Ventasbalss.ru portālā 9% Štekerhofam, par vienu mazāk Vīkelei, bet 5% balsotāju izvēlējušies Olimpiskā centra Ventspils valdes priekšsēdētāju Uldi Boitmani un Ventspils maratona klubu. Citiem balvu kandidātiem balsu ticis mazāk.

Paldies par jūsu izvēli un atgādinām, ka oficiālā balsošana turpinās līdz 3. jūlijam.

Ar balvu pretendentiem var iepazīties ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: