Ventspils pilsētas dome pieņēma lēmumu par Ventspils pilsētas teritorijas plānojuma (2006. – 2018.) ar grozījumiem galīgās redakcijas apstiprināšanu pēc dokumenta pirmās redakcijas pilnveidošanas atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajam.

Pilsētas teritorijas plānojums (2006. – 2018.) ar grozījumiem sastāv no piecām daļām: Paskaidrojuma raksta, Grafiskās daļas, Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem, Vides pārskata un Pārskata par teritorijas plānojuma grozījumu izstrādi.

Plānojuma grozījumu izstrāde tika uzsākta, pamatojoties uz iesniegumiem, kas tika saņemti no nekustamo īpašumu īpašniekiem, kuros bija izteikts lūgums pārskatīt nekustamo īpašumu plānoto (atļauto) izmantošanu, kā arī uz apstākli, ka spēkā esošā Teritorijas plānojuma darbības laikā tika veiktas izmaiņas virknē normatīvo aktu.

Teritorijas plānojuma grozījumu ietvaros tika precizēta tā Grafiskā daļa, galvenokārt teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana, perspektīvais veloceliņu tīklojums pilsētā, aizsargjoslu plāns, kā arī pilnveidots un aktualizēts Paskaidrojuma raksts un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi, atbilstoši spēkā esošiem normatīvajiem aktiem.

Ar Teritorijas plānojuma ar grozījumiem galīgo redakciju papildus tiks iepazīstināti iedzīvotāji un institūcijas, kas sniegušas atzinumus. Par vietu un laiku, kad un kur būs iespējams iepazīties ar Ventspils pilsētas teritorijas plānojuma (2006. – 2018.) ar grozījumiem galīgo redakciju, tuvākajā laikā tiks informēts atsevišķi ar plašsaziņas līdzekļu starpniecību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: