Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Bērsim kalnu vēl lielāku

Lai Ventspils kalns vēl lielāks tiek, ikvienam roka jāpieliek! Nāc arī tu rīt plkst. 13 uz Ventspils Piedzīvojumu parku un uznes Lemberga hūtē miljons pirmo kubikmetru zemes!

Grausts apdraud kaimiņu drošību

Birokrātiskā vilcināšanās un kaimiņu savstarpējā nesaprašanās izraisījusi bīstamu situāciju Līvu ielā, apdraudot cilvēku drošību. Šīs nedēļas sākumā vecai palīgēkai, kurai jau ir vairāk nekā simts gadu, sabruka jumts. Radīts materiālais zaudējums kaimiņa nekustamajam īpašumam, ar kuru palīgēka daļēji bloķējas.

 

2.lpp. Viedoklis “Netiek līdzi”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ik dienu cilvēku galvās rodas neskaitāmas domas, idejas, kuras būtu vērts realizēt, bet ne visas izdodas novest līdz rezultātam. Ļoti liels traucēklis ir birokrātija. Tā ir laba organizācijas forma stabilai dzīvei, kas balstās uz stabiliem noteikumiem un likumiem, bet tā neveicina ātru sabiedrības un ekonomisko attīstību strauji progresējošā tehnoloģiju laikmetā.»

 

3.lpp.

Meklē vainīgos elektrotraumas negadījumā

Elektrotraumu guvušais zēns joprojām atrodas reanimācijā Rīgā. Iedzīvotāji uzskata, ka notikušajā vainojama Latvenergo nolaidība.

Remontēs Kuldīgas ielas doktorātu

Pirmdien sāksies remonts doktorātā Kuldīgas ielā 110. Doktorāta pacientiem kādu laiku būs jādodas uz lielo poliklīniku Saules ielā 31. 

 

4.lpp. Izglītība. Nokļūts Eiropas Parlamentā

1.ģimnāzijas audzēkņi pa īstam izjutuši Eiropas elpu un nesuši pasaulē Latvijas vārdu, piedaloties konkursā, kurā laimēja ceļojumu uz Strasbūru.

Norakstīšana ātri nākusi gaismā

Lielākā daļa Užavas pamatskolas 9. klases audzēkņu mācības vēlās turpināt vidusskolā, pārējie iecerējuši apgūt kādu arodu.

Norakstīšana ātri nākusi gaismā

Lielākā daļa Užavas pamatskolas 9. klases audzēkņu mācības vēlās turpināt vidusskolā, pārējie iecerējuši apgūt kādu arodu.

 

5.lpp.-6.lpp. TV Programma

 

7.lpp. Skatuve.

 

8.lpp. Sports. Basketbolistiem trīs no trīs

Kā jau tas tika gaidīts, Ventspils vīriešu basketbola komanda ļoti pārliecinoši uzsākusi Latvijas III olimpiādes kvalifikācijas turnīru – trijās spēlēs izcīnījusi tikpat daudz graujošu uzvaru.

FK Honda trešā pludmales sezona

Šīs nedēļas nogalē startēs Latvijas čempionāts pludmales futbolā, kurā jau trešo sezonu pēc kārtas piedalīsies arī FK Honda spēlētāji.

Triālisti izbrauc cilvēkos

«Sen jau gājām uz to, lai triāla sacensības notiktu skatītājiem pieejamā vietā, tāpēc ir prieks par to, ka Latvijas triāla čempionāta posms pirmo reizi varēja notikt Kuldīgas velodienā,» stāsta triāla kluba Karters vadītājs Kristaps Skudra.

 

9.lpp.

Savas pirmās mīlestības dzimtenē

Ventspils ostā ienākusi jahta ar tālās ķengurzemes karogu. Uz tās veiksmei tiek turēti pirms pusgadsimta latvietes dāvātie dzintari.

Adventisti sāk būvēt draudzes ēku

1908. gadā dibinātā Septītās dienas adventistu baznīcas Ventspils draudze ielikusi baznīcas pamatakmeni. Dievnamu būvēs Nikolaja ielā 9. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: