Pirmdien, 21.maijā, Ventspilī pieredzes apmaiņas vizītē ieradīsies Liepājas pašvaldības SIA „Komunālā pārvalde” pārstāvju delegācija sešu cilvēku sastāvā.

Liepājnieki vēlas iepazīties ar Ventspils pašvaldības iestādes „Komunālā pārvalde”, pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” un pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” praktisko saimniecisko darbību un pieredzi. Galvenās interesējošās tēmas: pakalpojumu iepirkumu līgumu, specifikāciju sagatavošana, līgumu izpildes kontrole, pieredze pakalpojumu deleģēšanā domes statūtsabiedrībām un pakalpojumu iepirkšanai uz āru, kā arī pieredze ielu tīrīšanā, zālāju kopšana, koku zāģēšana, teritorijas labiekārtošana. 

 

Viesi Ventspils pilsētas domē tiksies ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieku infrastruktūras jautājumos J.V ītoliņu, domes priekšsēdētāja vietnieku D. Ošenieku, speciālistiem no pašvaldības iestādes „Komunālā pārvalde”, pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” un pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi”.

 

Pēc pieredzes apmaiņas diskusijas viesi apmeklēs arī Ventspils Tūrisma informācijas centru un Piejūras kempingu. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: