18. maijā no plkst. 12 līdz 15 Ziemeļkurzemes profesionālās izglītības kompetences centrā „Ventspils Profesionālā vidusskola” notika „Profesiju diena”.

Apskati foto!

 

Tajā audzēkņi un pedagogi kopā ar sadarbības partneriem iepazīstināja ar skolas izglītības un brīvā laika iespēju piedāvājumu.

 

„Profesiju dienā” ikviens tika aicināts klātienē iepazīties ar skolu, skolā īstenotajām izglītības programmām, vērojot paraugdemonstrējumus automehāniķa, mašīnbūves tehniķa un metinātāja specialitātē, kā arī iepazīties ar brīvā laika aktivitātēm, ko piedāvā skola.

 

Visu pasākuma laiku bija iespēja radoši darboties un iesaistīties dažādās ar profesionālo izglītību saistītās aktivitātēs. Pavāra un kuģa pavāra amatu varēja iepazīt, gatavojot dažādus ēdienus. Savukārt viesnīcu pakalpojumu speciālista un bārmeņa profesiju bija iespēja iepazīt, vērojot dažādus galda klājumus un piedaloties dzērienu degustācijās. Savukārt topošie grāmatveži bija sagatavojuši erudīcijas pārbaudes un viktorīnas.

 

„Profesiju dienas” apmeklētāji varēja iepazīt arī dažādas interešu izglītības aktivitātes: ikvienu priecēja skolas deju kolektīva „Ventiņi” un skolas kamerkora „Vindau” priekšnesumi. Aizraujoši bija arī skolas audzēkņu – „Stieņu supermeņu” – paraugdemonstrējumi un dažādas sporta aktivitātes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: