Tikai šodien ikvienam vēl ir iespēja savā īpašumā iegūt jauno izdevumu Ventspils VIP par Ls 2,50, rīt tas būs jau nopērkams par 3 latiem.

Šodien ir pēdējā diena, kad žurnālu vēl var abonēt Ventas Balss redakcijā. Turklāt abonenti izdevumu saņems uzreiz.

Lai abonētu žurnālu, jāvēršas Ventas Balss redakcijā, Abonēšanas un preses piegādes nodaļā. Var ierasties personīgi, var zvanīt pa tālruni 636 20840 vai pa e-pastu dagnija@ventasbalss.lv.

Savukārt no rītdienas žurnāls būs nopērkams visās preses tirdzniecības vietās Ventspilī, kā arī Piejūras Brīvdabas muzejā, mazbānīša jaunās līnijas atklāšanas svētkos.

Ceturtdienas vakarā Rātslaukumā, kad ar Lielās Balvas un Balvu pasniegšanu atklās Ventspils pilsētas svētkus, žurnālu tirgos Ventas Balss vadība un radošā komanda (būs iespējams iegūt autogrāfus!).

Sestdien žurnālu varēs nopirkt arī pie preses zēniem un meitenēm pilsētas ielās. Žurnālu no 5. augusta būs iespējams iegādāties arī Rīgā - Berga Bazāra veikalā Mondolini.

Jau informējām, ka žurnālu Ventspils VIP izdevusi SIA Ventas Balss un tas stāsta par Ventspili un ar šo pilsētu saistītiem cilvēkiem.

Ventspils VIP izdots par godu Ventspils 720 gadu jubilejai un tā mērķauditorija ir ventspilnieki un pilsētas svētku viesi. Žurnāla pirmais numurs izdots 8000 eksemplāru lielā tirāžā.

Glancētais žurnāls ir 120 lappušu biezs un arī turpmāk plānots to izdot reizi gadā - uz Ventspils pilsētas svētkiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: