Sestdien Ventspili apmeklē Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu, lai ventspilniekus sveiktu pilsētas 720. gadu jubilejā.

Zatlera preses sekretāre Ilze Rassa pastāstīja, ka prezidents plāno piedalīties vairākos svētku programmā paredzētajos pasākumos.

Tāpat vizītes ietvaros, Ventspils brīvostas pārvaldē prezidents piedalīsies arī brīvostas prezentācijā. Plānots, ka ar Zatleru tiksies brīvostas pārvaldes valdes locekļi, kas vienlaicīgi ir pašvaldības vadošās amatpersonas – Aivars Lembergs, Jānis Vītoliņš, Guntis Blumbergs, Didzis Ošenieks, kā arī brīvostas pārvaldnieks Imants Sarmulis.

Tā jau būs trešā Zatlera vizīte mūspusē. Tostarp oficiālā vizītē prezidents Ventspili apmeklēja pagājušā gada februārī, kad tikās ar pilsētas deputātiem, apmeklēja 1. ģimnāziju pasniedzot skolēniem mācību stundu, bet augstskolā piedalījās diskusijā. Tāpat valsts galva apmeklēja Galveno bibliotēku un vairākus uzņēmumus. Bet šā gada jūnijā prezidents apmeklēja netālu no Ventspils notikušās starptautiskās jūras spēku mācības BALTOPS 2010 vizinoties bruņumašīnā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: