Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Samīļosim māmiņu!

Maija ziedonis ir laiks, kad piedomājam par savu sākumu – par mammu, kas devusi dzīvību, auklējusi un rūpējusies, iemācījusi mīlēt un just, saprast dzīvi un tikt pāri ķibelēm. Mamma ir tā, kas vienmēr atbalsta un saprot, un tāpēc pelnījusi savu īpašo dienu. Teiksim paldies savai mammai!

Ventspils koris uzvar Itālijā

Ventspils Mūzikas vidusskolas bērnu koris Nošu planētas diriģenšu Rudītes Tālbergas un Anitras Niedres vadībā starptautiskajā koru konkursā Venezia in Musica 2012 ieguvis zelta diplomu un kvalitātes sertifikātu.

2.lpp.Viedoklis: „Visskaistākā”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena
«Lielbritānijas tūrisma kompānijas First Choice interneta aptaujā par pasaulē visskaistāko valsti līderpozīciju pārliecinoši ieņem Latvija. Nedēļas laikā nobalsojuši vairāk nekā 3000 cilvēku, no kuriem 25% balsojuši par Latviju. »

3.lpp.

Tūrisma uzņēmēji apvieno spēkus

Ventspils tūrisma uzņēmēji jaunizveidotā neformālā klubiņa ietvaros sanākuši uz pirmo tikšanos, kurā savstarpēji iepazinušies un aktualizējuši darāmos darbus. 

Ugāles dvīņi gatavojas finālam

Šo svētdien Ugāles brāļi Aivis un Raivis Beļakovi dziedās LMT muzikālās spēles Dvīņi dzied! finālā. Skatītājus un žūriju viņi centīsies pārsteigt ar instrumentu spēli, humoru, priekšnesuma režiju un noteikti ar pozitīvisma devu.

4.lpp. Deklarācijas. 

5.lpp.6.lpp. TV Programma

7.lpp. Reklāma.

8.lpp. Sports. Baltijas Ekspresis – Rietumu līgas čempions

Par šā gada Rietumu līgas čempioniem kļuvuši Baltijas Ekspreša basketbolisti, kas finālsērijā līdz divām uzvarām divreiz apspēlēja Jūrmalas SS/Slokas spēlētājus.

Kronbergs – astotais Čehijā

Ekstrēmā sporta veida pārstāvis Viktors Kronbergs iegājis Latvijas sporta vēsturē kā pirmais mūsu sportists, kurš veicis sarežģīto triku front flip tailwhip, kas viņam sacensībās BikeHall Contest Čehijā ļāva izcīnīt augsto astoto vietu.

9.lpp. Vide. Cepuri nost Lemberga hūtei!

Pasakās teikts, ka kalni radušies velna izdarību rezultātā. Un ka jāiztiek ar to, kas ir. Taču ventiņi ir spītīgi un mērķtiecīgi – ja jau velns viņiem nav pagādājis kārtīgu kalnu, tad viņi būvē to paši.

Piedzīvojumu parka nākotnes plāni

Piedzīvojumu parku, kura neatņemama sastāvdaļa ir slēpošanas kalns, apsaimnieko kā vasarā, tā ziemā. Apmeklētājiem tiek piedāvātas visdažādākās aktivitātes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: