12. maijā no plkst. 9.00 līdz 18.00 Ventspils Augstskolā notiks Coderetreat pasākums, kurā būs iespēja pilnveidot programmēšanas iemaņas un dizaina pamatus.

Coderetreat ir dienu garš, intensīvs praktisks kurss ar uzsvaru uz programmatūras izstrādes un dizaina pamatiem. Tā ir unikāla iespēja visiem interesentiem iesaistīties praktiskās nodarbībās, kas vērstas uz pieredzes un zināšanu apmaiņu starp ekspertiem un kursa dalībniekiem. Iepazīties ar pasākuma formātu var šeit: http://coderetreat.org/.

Pieteikties uz pasākumu iespējams līdz 11. maijam šeit.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Piedalīties pasākumā tiek aicināti gan pieredzējuši programmētāji ar tādām valodu iemaņām, kā, piemēram, Ruby on Rails, PHP, Java, Python u.tml., gan IT fakultātes studenti, kuri savu dzīvi pēc diploma iegūšanas plāno saistīt ar Informācijas tehnoloģiju nozari. 

 

Ideja par Coderetreat pasākumu rādās 2009. gadā IT konferencē „CodeMash”, ASV. Trīs gadu laikā Coderetreat koncepts pierādījis sevi kā efektīvu veidu IT speciālistu kompetences celšanai, un jau kopš 2011. gada Coderetreat tiek realizēts arī Latvijā.

 

Pasākumu Ventspilī organizē Biznesa inkubatora uzņēmums ITH Group sadarbībā ar Ventspils Augsto tehnoloģiju parku, Ventspils Augstskolu un vienu no lielākajiem IT uzņēmumiem LatvijāBaltic Technology Group projektā „Mazās inovatīvās uzņēmējdarbības atbalsta tīkls (SIB Net)”, kas tiek finansēts no Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programmas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: