Dzīvnieku patversmē “Rembo” nedēļas beigās, 12. maijā, tiks rīkota Atvērto durvju diena.

No pulksten 10 līdz 13 Ventspils novada Vārves pagasta “Sprīdīšos”, dzīvnieku draugi un citi interesenti varēs iepazīties ar dzīvnieku patversmes iemītniekiem, to sadzīves apstākļiem un labiekārtošanas darbiem, kas veikti par iedzīvotāju saziedoto naudu.


Atvērto durvju diena norisināsies labdarības projekta „Par siltām ķepām mazajiem draugiem!” ietvaros.

Ventspils dzīvnieku patversme „Rembo” savu darbu sāka 2011. gada sākumā. Savā pirmajā darbības gadā, patversme ir atradusi jaunas mājas jau 84 suņiem un 10 kaķiem. Šobrīd viena no patversmes ēkām var sniegt pagaidu mājvietu 17 suņiem un vienam kaķim. Tas nav daudz, jo patversme regulāri ir pilna un nevar uzņemt jaunus iemītniekus. Diemžēl patversmes izveidē pietrūka līdzekļu, lai pabeigtu būvdarbus arī patversmes otrajā ēkā, kas ļautu sniegt pagaidu mājas daudz vairāk nelaimīgo četrkājaino draugu, it īpaši kaķiem un īsspalvainajiem suņukiem.

Par siltumu ziemā jādomā jau vasarā, tāpēc šobrīd tiek īstenots projekts „Par siltām ķepām mazajiem draugiem!”. Šajā projektā tiks piesaistīti trūkstošie līdzekļi, lai līdz nākamajai ziemai būtu iespējams pabeigt patversmes būvniecības darbus un jaunajās telpās, ziemas aukstumā, ķepas varētu sasildīt mūsu mazie četrkājainie draugi.

Ziedojumi projektā palīdzēs pabeigt būvniecības darbus patversmes otrajā ēkā, kas ļaus sniegt pagaidu pajumti arī kaķiem un suņiem, kuru kažoks nav tik biezs.

Patversmei vienmēr ļoti noder arī brīvprātīgie palīgi un kāds sarūpēts ciema kukulis. „Rembo” iemītniekiem vari ziedot arī vecas segas, paklājus, bļodas un citas Tev nevajadzīgas, bet dzīvnieciņiem noderīgas lietas. Arī pārtikas produktus, piemēram, barību, putraimus, grūbas, gaļu u.c.

Ja esi aizņemts un nevari ierasties ciemos pie patversmes iemītniekiem, bet vēlies tiem sagādāt kādu gardumu, tagad tas ir iespējams pateicoties e-zooveikalam „Mājas mīlulis”, kurš bez maksas nogādās Tevis sarūpētos kārumus patversmes iemītniekiem. Apmeklējot šo saiti: http://www.majasmilulis.lv/lv/ziedojumi , tu vari iegādāties dzīvnieku barību, un sarakstā izvēloties „Ventspils pilsētas un rajona dzīvnieku labturības biedrība „Rembo””, ziedot iegādāto barību „Rembo” iemītniekiem.

Par jaunumiem dzīvnieku patversmē „Rembo” vari uzzināt patversmes mājas lapā: www.rembo.lv, draugiem.lv lapā: http://www.draugiem.lv/dzivnieku-patversme-rembo/ un twitter kontā: @Patversme_Rembo.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: