Valsts aģentūra „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” 10. maijā Ventspilī organizē pasākumu jauniešiem par iespējām iesaistīties ES programmā „Jaunatne darbībā” un Eiropas Komisijas jaunatnes informācijas tīklu Eurodesk.

Seminārs notiks 10. maijā plkst. no 11.00 līdz 14.00 Ventspils Augstskolā.

Pasākumā aicināts piedalīties ikviens, kas vēlas uzzināt vairāk par neformālo izglītību, jauniešu apmaiņas un iniciatīvas projektiem vai Eiropas Brīvprātīgo darbu. Uz pasākumu var aicināt līdzi arī draugus, jo, iespējams, tieši kopā jūs varētu īstenot interesantu un radošu projektu Ventspilī vai savā skolā.

Semināra laikā interesentiem tiks sniegta informācija par dažādiem projektu veidiem ES programmā „Jaunatne darbībā”, EK jaunatnes informācijas tīklu Eurodesk un Eiropas Jaunatnes portālu. Vienlaikus būs iespēja iepazīties arī ar īstenoto projektu dalībnieku pieredzes stāstiem, kas īstenojuši projektus Ventspilī vai piedalījušies projektos ārvalstīs. Pasākumā aicinām piedalīties visus interesentus – jauniešus, skolēnus, studentus, pedagogus, pašvaldību un valsts iestāžu darbiniekus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, kuri vēlas darboties neformālajā izglītībā, rakstīt un piedalīties jauniešu apmaiņas un iniciatīvas projektos vai Eiropas Brīvprātīgajā darbā.

Seminārs ir bez maksas. Lai pieteiktos semināram, lūgums aizpildīt elektronisko pieteikuma formu šeit līdz 2012. gada 8. maija plkst. 17.00.

Sīkāka informācija par Eiropas Savienības programmu „Jaunatne darbībā”, Eurodesk un Eiropas Jaunatnes portālu pieejama tīmekļa vietnē www.jaunatne.gov.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: