Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcā notika Latvijas viesnīcu un restorānu asociācijas izbraukuma sēde.

Tikšanās reizē Ventspils viesnīcu pārstāvji tika informēti par jaunumiem nozarē un asociācijā, kā arī tika pārrunāta aktuālā situācija Ventspilī.

Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidents Jānis Naglis un SIA „Viesnīcu un restorānu centrs” direktors klātesošos informēja par PVN pazeminātās likmes ietekmi uz viesnīcu konkurētspēju, kvalitātes sistēmu Q-Latvia, pāreju no Latvijas uz starptautisku Hotels Stars Union viesnīcu sertifikācijas standartu kā arī par Sporta tūrismu. J. Naglis atzīmēja, ka Ventspils šobrīd ir ļoti konkurētspējīga Sporta tūrisma jomā. Seminārā piedalījās arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs A.Lembergs un Olimpiskā centra „Ventspils” valdes priekšsēdētājs U. Boitmanis, kuri atzīnīgi novērtēja aosciāciju un tās atbalstu Ventspilij.

Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcas pārvaldniece Inta Tomsone atzinīgi novērtēja sadarbību ar Ziemeļkurzemes Profesionālās izglītības kompetences centru „Ventspils Profesionālā vidusskola” (PIKC), kuras audzēkņi iegūst praktiskas iemaņas un zināšanas šajā viesnīcā. Maijā sadarbība veiksmīgi turpināsies un Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcas kafejnīca kļūs par PIKC skolēnu mācību bāzi, kurā ikviens varēs ieturēt maltīti par pieejamām cenām.

Pēc semināra Latvijas viesnīcu un restorānu asociācijas pārstāvji klātienē iepazinās ar Olimpiskā centra viesnīcu, veiktajām pārmaiņām un remontdarbiem. Jānis Naglis atzinīgi novērtēja paveikto. Jau vasaras vidū asociācijas pārstāvji atgriezīsies, lai viesnīcu sertificētu pēc jaunā standarta.

Apskati foto

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: