25. aprīlī plkst. 10.00 Ventspils Augstskolā sadarbībā ar Kauņas Tehnisko universitāti notiks videokonference, kurā tiks uzsākta diskusija par inovatīvām metodēm topošo uzņēmēju apmācībā.

Videokonference paredzēta Eiropas Savienības struktūrfondu Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta „Konkurētspējīga uzņēmējdarbība caur sadarbību” (COOP EDU-SHIP) ietvaros.

Konferencē piedalīsies gan mācībspēki, eksperti un studenti no Ventspils un Kauņas, gan cilvēki ar iepriekšēju pieredzi uzņēmēju apmācībā, kā arī jau pieredzējuši uzņēmēji. Piedalīsies arī augstskolas viesi no Somijas, Laurea Universitātes, ar savu pieredzi uzņēmēju atbalstīšanā dalīsies Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubators. Par uzņēmējspēju attīstīšanu stāstīs „Baltijas Izglītības tehnoloģiju institūta” direktore (LT). Eksperti atklās savus „veiksmes stāstus”, to skaitā par Ventspils Aaugstskolas interaktīvā kursa „Eksporta menedžments” realizāciju vadībzinātnes studentu apmācībā.

Videokonferences laikā tiks apspriestas dažādu kreatīvu metožu pielietošanas iespējas uzņēmēju apmācībā, lai veicinātu praktiskās uzņēmējdarbības izpratni. Rezultātā tiks izveidots interaktīvs, starpnozaru sadarbību veicinošs un praktiski orientēts uzņēmēju apmācību modelis.

Piedalīties videokonferences tiešraidē varēs ikviens interesents, izmantojot sekojošo saiti: http://distance.ktu.lt/transliacija/projektas (saite sāks darboties 25.04. 10:00). Tiešraides laikā varēsiet uzdot gan savus jautājumus ekspertiem, gan sniegt savus priekšlikumus.

Videokonferences laikā tiks sniegta arī informācija par šī gada rudenī notiekošajām jauno uzņēmēju apmācībām, kas tiks realizētas projekta ietvaros.

Ventspils Augstskolā projekta „Konkurētspējīga uzņēmējdarbība caur sadarbību” (COOP EDU-SHIP) ietvaros Mūžizglītības centra vajadzībām tiks rekonstruēta arī viena no auditorijām, ko paredzēts aprīkot ar modernām mācību tehnoloģijām, tai skaitā mobilo sinhronās tulkošanas sistēmu. Plānotas vēl vairākas pieredzes apmaiņas vizītes, kā arī kopumā trīs videokonferences Latvijas un Lietuvas uzņēmējiem un ekspertiem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: