2011. gadā SIA „Arbo” eksporta apjoms palielinājies divas reizes, salīdzinot ar 2010. gadu.

Kopējais eksporta apjoms pērn bija 820 400 EUR, kas, salīdzinot ar iepriekšējā gada rezultātiem, ir dubultojies, kad tā apjoms bijis 406 305 EUR.

Eksporta preču apjoma ievērojamais pieaugums galvenokārt veidojies, pateicoties iespējai piesaistīt jaunus klientus. Tā kā jau 2010. gadā SIA „Arbo” galvenie klienti bija Lielbritānijā, Norvēģijā un Zviedrijā, pateicoties augstai ražoto produktu kvalitātei, 2011. gadā šajās valstīs ievērojami pieaudzis jauno klientu skaits, īpaši vadošo būvniecības uzņēmumu vidū, kas ļāvis dubultot eksportēto koka izstrādājumu apjomu. Veiksmīga sadarbība izveidojusies ar Ukrainu, kur SIA „Arbo” piegādā ekskluzīvus priedes koka logus ar vēsturiskajām uzlikām iebūvēšanai pieczvaigžņu viesnīcā Kijevas centrā. 2011. gadā jūtami pieauga pieprasījums pēc pasīvajiem logiem, kas nodrošina mājoklī vislabāko siltuma izolāciju un samazina mājokļa uzturēšanas izmaksas.

„Visvairāk audzis noiets mūsu koka alumīnija logiem, ko mēs ražojam pēc tehnoloģijas, kas nodrošina pašu augstāko logu kvalitāti un ilgāko kalpošanu” komentē SIA „Arbo” tirdzniecības direktors Edmunds Domkins.

SIA „Arbo” ir viens no vadošajiem koka/alumīnija logu ražošanas uzņēmumiem Latvijā, kurš darbojas kopš 1991. gada. SIA „Arbo” galvenie darbības virzieni ir koka logu, durvju, bīdāmo un citu koka stikloto konstrukciju izgatavošana, popularizējot ekoloģiski tīru materiālu izmantošanu būvniecībā. Viena no galvenajām SIA „Arbo” priekšrocībām ir spēja izgatavot nestandarta produkciju, kas ievērojami palielina konkurētspēju. Tā kā pasaulē arvien biežāk būvniecībā izvēlas ekoloģiski tīrus, antialerģiskus materiālus, SIA „Arbo” piedāvātie koka izstrādājumi pilnībā atbilst šīm prasībām.

SIA „Arbo” logu un durvju ražotne ir saņēmusi sertifikāts, kas apliecina, ka visā pārstrādes ciklā koksne no sertificētiem mežiem netiek sajaukta ar nesertificētu koksni, veicinot atbildīgu pasaules mežu saimniecību, nodrošinot tagadnes un nākotnes paaudžu sociālās, ekonomiskās un ekoloģiskās vajadzības. Savukārt šī gada aprīlī SIA „Arbo” produkcija (pasīvie logi) ir testēta GUTMANN AG, (Vācijā) iegūstot augsto 4+ gaisa caurlaidības klasi un ūdens necaurlaidību līdz 1350 Pa. Šie rezultāti liecina par konstrukcijas hermētiskumu, kopējo noturību un ilgo kalpošanas laiku, kas garantēti nodrošina deklarēto siltumcaurlaidības koeficienta vērtību līdz pat 0,7 W/(Km2).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: