Piektdien plkst. 16.00 Ventspils Jaunrades namā, lielajā zālē norisināsies tradicionālā Ventspils pilsētas „Popiela 2012”.

Pasākumu organizē Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubs „Knaģis” un biedrība „Ventspils Jauniešu dome”  starptautiskā  projekta „Jauniešu līderu skola” ietvaros.

Arī šogad priekšnesumi paredzēti muzikāli un teatrāli, ar mērķi veicināt skolēnu dalību ar jauniešiem saistītās aktivitātēs, palīdzot realizēt skolēnu idejas, parādot un attīstot talantus, kā arī iesaistīt jauniešus sabiedriskajā dzīvē.

Viens no šī pasākuma mērķiem ir palīdzēt skolēniem attīstīt savas aktiermeistarības iemaņas un iemaņas, kas vajadzīgas, lai skolēns varētu veiksmīgi uzstāties publikas priekšā.

Skolēnu priekšnesumus vērtēs gan žūrija, gan paši skatītāji, izvēloties labākos priekšnesumus noteiktās klašu grupās. Uzvarētāji tiks pie saldām balvām.

Aicināti ir ne tikai skolēni, bet arī viņu pasniedzēji, kuri varēs just līdzi saviem audzēkņiem, kā arī vecāki, skolasbiedri un draugi. Pasākumu apmeklēt ir aicināts ikviens, lai atbalstītu savu favorītu un labi pavadītu laiku.

Ar muzikālu priekšnesumu apmeklētājus priecēs "O!kartes skatuves" 1. sezonas dalībnieki - grupa "Nu un".

Skolēniem, kuri vēlas piedalīties pasākumā „Popiela  2012”, savu pieteikumu ar dalībnieka vārdu, uzvārdu un mācību iestādi, līdz š.g. 17. aprīlim, jāsūta uz e-pastu: jaunieshuklubs@inbox.lv.

Ieeja bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: