Sestdien un svētdien Ventspils novada viesu namā "Podnieki" uz darbnīcu „Cilvēka potenciāls un intelekts” pulcēsies ap 30 jauniešiem, lai uzzinātu un diskutētu par intelektu un cilvēka potenciālu.

Dalībnieki aizraujošā simulācijas spēlē vienas nakts laikā izdzīvos veselu gadu un piedalīsies jauniešiem draudzīgas sabiedrības veidošanā.

Darbnīcas laikā kā eksperts piedalīsies Latvijas Intelektuālās Attīstības Fonda valdes priekšsēdētājs Viesturs Dūle. Viņš ar jauniešiem diskutēs par to, kas vispār ir intelekts, ko nozīmē būt inteliģentam, kā būt vispusīgi attīstītam cilvēkam un kā to pielietot dzīvē. Būs arī iespēja uzdot sevis interesējošos jautājumus un saņemt atbildes.

Jauniešus pieteikties uz darbnīcu var līdz 19. aprīlim, sūtot pieteikumu (vārds, uzvārds, vecums, organizācija vai mācību iestāde) uz e-pastu: infopunkts@inbox.lv. Dalība pasākumā ir bez maksas (tiks nodrošināts arī transports un ēdināšana). Simulācijas spēles uzvarētājiem tiks pie vērtīgām balvām. Papildu informācija mājaslapā www.jaunielideri.lv.

Biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubu „Knaģis” šo un citus līdzīgus pasākumus organizē, lai veicinātu jauniešu iniciatīvu un attīstītu līdera prasmes. Starptautiskā projekta „Jauniešu līderu skola” ietvaros jauniešiem ir iespēja piedalīties radošajās darbnīcās un semināros par aktuālām tēmām, kā arī pašiem organizēt publiskus pasākumus, lai iegūtu praktiskās zināšanas.

Projekts tiek īstenots Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam atbalstītā projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros. Projektu īsteno biedrība „Ventspils Jauniešu dome” un Sociālo zinību koledža (Lietuva).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: