Laikraksta «Ventas Balss» trešdiena numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Biežāk darbu pamet jaunie pārdevēji

Mazumtirdzniecība ir viena no tām jomām, kurai tradicionāli raksturīga kadru mainība. Visbiežāk mainās pārdevēji, kas veikalā nav nostrādājuši pat gadu, saka daudzi tirdzniecības tīklu vadītāji. No vienas puses, veikalā var strādāt ikviens un pat bez profesionālās izglītības. No otras puses, kā pierāda prakse, kurš katrs tomēr nevar būt par labu pārdevēju.

Mārītes laulāšanas stāsti

Pēc 29 gadiem skaistiem darba gadiem Dzimtsaraksta nodaļā pelnītā atpūtā dodas pieredzējusī darbiniece Mārīte Vilimane. Viņas atmiņu krātuvīte glabā daudz neparastu stāstu, kas pieredzēti, vadot laulību ceremonijas.

2.lpp. Viedoklis: Kā apburti ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Par spīti salīdzinoši augstajam bezdarbam Latvijā, darba roku trūkums ir problēma gandrīz visās nozarēs. Jautājums vien, kur slēpjas cēlonis tādai nesakritībai.»

3.lpp.

Dzīvības glābs modernākos apstākļos

Ventspils slimnīcas intensīvās terapijas nodaļa jau šoruden iekārtosies mūsdienu prasībām atbilstošās telpās, kā to paredz vakar parakstītais līgums ar vietējo firmu Vindbūvserviss.

Ar ziediem pret ielu bedrēm

Vairākās vietās Ventspilī lielākas bedres uz ielām un stāvlaukumos noformētas ar ziediem un īpašām ceļa zīmēm, bet, kā izrādās, šādi bedres uzziedējušas vēl arī citās Latvijas vietās.

4.lpp. Darbs un nauda.

5.lpp. Intervija. Reizēm prāts var maldināt

Dažkārt problēmas var atrisināt pavisam vienkārši – neklausot prātam. Kad palaižam to atpūsties un ļaujamies sajutām, radošā smadzeņu puslode paņem problēmu, apskata no cita skatu punkta un saka – lūdzu, še tev risinājums! Par autentisko deju un netradicionālu psihoterapiju stāsta franču psihoorganiskās analīzes terapeite INESE UPENIECE.

6.lpp. Sports. BK Ventspils finišē Baltijas līgā

Arī otrajā Baltijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla spēlē zaudējumu piedzīvojuši BK Ventspils basketbolisti, kas savā laukumā ar 63:73 (5:18, 15:16, 22:22, 21:17) atzina Lietuvos Rytas pārākumu, tādējādi ar 0:2 piedzīvojot neveiksmi arī visā sērijā.

VTO bruģē ceļu uz reģionālo finālu

Ventspils tirdzniecības ostas komandas spēlētāji, ar 6:2 (2:0) uzvarot mājas spēlē FK Ozolnieki telpu futbolistus, spēruši ļoti platu un drošu soli Latvijas reģionālās telpu futbola līgas fināla virzienā. Atbildes spēle notiks 7. aprīlī Jelgavā.

7.lpp. Veselība. Sākam skriet vai nūjot

Nūjošanas aktivitāte Latvijā sākās pirms aptuveni četriem pieciem gadiem, bet nu tā iekarojusi popularitāti ne tikai vidējās un vecākās paaudzes vidū, arī daudzi jaunieši to atzinuši par labu esam.

Endijs Apse Jaunrades nama velopulciņa vadītājs

Kā braukt pa veloceliņu

Daudzi māk braukt ar velosipēdu, daudziem šķiet, ka viņi to māk, taču diemžēl ne vienmēr cilvēku prasmes un zināšanas ir pietiekošas, lai dotos ceļojumā pa ielu. Taču arī uz jaunā veloceliņa ir savi noteikumi, kas jāzina ne tikai braucējiem, bet arī gājējiem. Lai nenotiktu sadursmes, kuru rezultātā iespējams gūt visai nopietnas traumas, jāiegaumē daži noteikumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: