Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Dundagas meitene veseļojas

Ventspils slimnīcā turpina atveseļoties Dundagā fizkultūras stundā cietusī meitene. Tikmēr sabiedrībā diskutē par bērnu fizisko sagatavotību un sporta stundu programmu atbilstību viņu spējām.

Uz Rīgu par 60 santīmiem dārgāk

No vakardienas, 1. aprīļa, mainījušās starppilsētu autobusu biļešu cenas. Pārmaiņas skar arī Ventspils reisa autobusu pasažierus. Valsts tādējādi cer ietaupīt 1,8 miljonus latu.

2.lpp. Viedoklis: „Uzbrukums brīvībai”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ceturtdien Rīgas centrā kādā kāpņutelpā noticis uzbrukums kompromat.lv žurnālistam Jākobsonam. Noskaidrots, ka uzbrucēji bijuši divi vīrieši, kuri žurnālistu spārdījuši un iešāvuši tam galvā, pie tam uzbrukums noticis bērna klātbūtnē.»

3.lpp.

Olas būs dārgākas arī pēc svētkiem

Šoreiz olu cenu kāpums nav saistīts tikai ar Lieldienu iepirkšanās drudzi. Tiek prognozēts, ka aprīlī to cena neatgriezeniski varētu kāpt pat par 40%.

Policista slepkavam jāsēž 15 gadus

Gandrīz sešus gadus pēc Ventspils Dzelzceļa policijas inspektora slepkavības ir stājies spēkā notiesājošs spriedums apsūdzētajam Aigo Pileniekam. Viņam cietumā būs jāpavada 15 gadi.

4.lpp.

Ventspilnieki ievēlēti Jauniešu Saeimā

Signe Mežniece, Armands Astukevičs un Lauris Mednieks ir aktīvi jaunieši, kas darbojas Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubā. Nupat viņi ievēlēti Jauniešu Saeimā.

Liftus apkalpo konkursa uzvarētājs

Vairāku 9-stāvu māju iedzīvotāji nav apmierināti ar liftu darbību, visu atbildību par ilgstošajiem liftu bojājumiem noveļot uz firmu, kas apkalpo liftus.

5.lpp. Intervija. Sarkano trauksmes zvanu uztvērējs

Psihiatrs ZIGMUNDS KRASOVSKIS savā specialitātē strādā kopš astoņdesmito gadu beigām. Napoleonu viņš neesot saticis, nav gadījies iepazīties arī ar citām vēsturiskām personām, toties ir ārstēti pacienti, kurus izseko Valsts drošības komiteja. Cilvēka prāts ir tik neparasts, ka pat speciālisti ne vienmēr var pateikt, kas ir iztēles auglis un kas – objektīva realitāte.

6.lpp. Sports. BMX braucēji sezonai gatavojas Francijā

Vienpadsmit sporta skolas Spars BMX braucēji devušies uz Sentmaksimu (Francija), kur jau nedēļu galvenā trenera Jāņa Šķepera vadībā gatavojas gaidāmajai BMX sezonai. Pirmais starts mūsējiem paredzēts jau 7. aprīlī Itālijā, Kreaco, kur notiks Eiropas čempionāta posma sacensības.

Podpalijam trīs spēļu diskvalifikācija

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārā komisija nolēmusi sodīt FK Ventspils galveno treneri Sergeju Podpaliju ar trīs spēļu diskvalifikāciju un 150 latu naudas sodu par tiesneša apvainošanu ar necenzētiem vārdiem šīs sezonas pirmajā Virslīgas mačā – pret Spartaku.

7.lpp. Dome informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: