Jau otro reizi Basketbola klubs 'Ventspils" organizē akciju Ventspils pilsētas un novada skolēniem - atbalsti BK "Ventspils" un saņem dāvanā braucienu vienas dienas ekskursijai pa Latviju.

Akcijā tiek aicināti piedalīties vispārizglītojošo un profesionālo skolu klases, kuras izveido komandu, iegādājās biļetes uz 2. aprīļa Baltijas Basketbola Līgas spēli pret "Lietuvos Rytas" par īpašo cenu Ls 0,50 (klases audzinātājai ieeja uz spēli bez maksas) un atbalsta basketbolistus visskaļāk, viskrāšņāk un visaktīvāk.

Dalībniekus vērtēs speciāli izveidota žūrija, kura noteiks uzvarētājus. BK „Ventspils” akcijas uzvarētājiem balvā dāvinās apmaksātu autobusu ar 42 sēdvietām vienas dienas braucienam pa Latviju pašu izvēlētā maršrutā.

Akcijas dalībnieki ir vispārizglītojošo un profesionālo skolu skolēni un skolotāji. Komanda ir vienas klases skolēni un viņu skolotāja (klases audzinātāja), kā arī skolēnu draugi, vecāki, māsas, brāļi un citi radinieki. Biļetes jāiegādājas vienlaicīgi Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola halles kasē. Iegādājoties biļetes, tiks piešķirta krāsa kā atpazīšanas zīme, kuru varēs izmantot izgatavotos atribūtos, apģērbos utt.

 

Biļetes varēs iegādāties līdz 2. aprīļa plkst. 15.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: