Policija noformējusi administratīvā pārkāpumu protokolu vecākiem, kas stiprā reibuma dēļ nebija spējīgi parūpēties par saviem bērniem.

Bez mātes un tēva dzīvoklī, kas atrodas P. Stradiņa ielā, atradās arī 2011. un 2012. gadā dzimuši bērni, kuriem, protams, bija nepieciešama vecāku uzmanība. Kā noskaidrots, vecāki tik iespaidīgi atzīmējuši māmiņas un jaunākā bērniņa atgriešanos no dzemdību nodaļas...  Tā kā abi vecāki bija stiprā alkohola reibumā, aprūpes pienākumus viņi veikt nespēja. Par to noformēts protokols.

Kā informēja Bāriņtiesā, pēc tam, kad konstatēts, ka vecāki ir alkohola reibumā, abus bērnus pieskatījusi radiniece. Nākamajā dienā Bāriņtiesa kopā ar pašvaldības policiju apmeklējusi šo ģimeni.

Tā kā bērni bijuši paēduši un apģērbti, jaundzimušajam bijis sagādāts viss nepieciešamais un šī ģimene iepriekš nav nonākusi Bāriņtiesas redzeslokā, kā arī nekas neliecina par to, ka šajā ģimenē būtu regulāras problēmas ar alkoholu, bērni no ģimenes netika izņemti.

Ņemts vērā arī apstāklis, ka sievietei varētu būt pēcdzemdību depresija. Ģimene paliks Bāriņtiesas redzes lokā, tiks veikts sociālais darbs, piebilda Rudņicka.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: