29. martā plkst. 18 Pārventas bibliotēkā skanēs Mūzikas vidusskolas pedagogu koncerts Nopietni un pa jokam.

Koncertu sniegs pedagogi, kuri pārstāv dažādas mūzikas skolas nodaļas – stīgu instrumentu un taustiņunstrumentu spēles, estrādes un džeza u.c.

Dažādu laikmetu un žanru komponistu sacerējumi gan draiski, gan pa visam nopietni izskanēs solo priekšnesumos un ansambļu sniegumā. Tā, piemēram, duets Astra Plostniece un Santa Treilība koncertmeistares Irinas Kušnirenko pavadībā izpildīs Cēzara Franka “Panis Angelicus”, savukārt cits duets – vijolniece Silvija Pēdiņa un ģitāriste Inta Vilne izpildīs Leo Falla Dolāru valsi no operetes “Dolāru princese”. Savukārt klavieru duets Ņina Surovceva un Tatjana Guseva atskaņos Johana Štrausa “Radecka maršu”.

Koncerta izskanēs arī džeza skaņdarbi Sergeja Somika izpildījumā, kā arī uzstāsies Mūzikas vidusskolas jaunie sitaminstrumentu spēles pedagogi- Madara Jansone, Pauls Ķierpe un Rolands Stepanovs.

Koncerta organizētājs Ventspils mūzikas vidusskolas atbalsta fonds aicina ikvienu intersentu izbaudīt viesmīlīgās Pārventas bibliotēkas atmosfēru un šo vakaru pavadīt jautrā noskaņā.

Koncertu vadīs muzikoloģe Gunta Bauģe.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: