Otrdien, 9. februārī plkst. 18:00 Pilsētas galvenajā bibliotēkā, Akmeņu ielā 2 notiks iedzīvotāju informācijas diena saistībā ar jauno norēķinu kārtību par komunālajiem pakalpojumiem, kas no šī gada visā valstī jāievieš sakarā ar Saeimas pieņemtajām LR likumu un MK noteikumu izmaiņām.

Informācijas dienā pašvaldības SIA „ŪDEKA” speciālisti sniegs praktiskus padomus par skaitītāju rādījumu paziņošanu, rēķinu saņemšanu un apmaksu, izstāstīs Klientu portāla nianses, kā arī atbildes uz iedzīvotāju jautājumiem saistībā ar jauno norēķinu kārtību par komunālajiem pakalpojumiem daudzdzīvokļu mājās Ventspilī.

 

Informācijas dienā piedalīsies arī pašvaldības SIA „Ventspils siltums” vadība, līdz ar to iedzīvotājiem būs iespēja noskaidrot arī jautājumus, kas attiecas uz siltumapgādes un karstā ūdens patēriņa aprēķinu, sadali un maksājumiem pēc jaunās kārtības.

 

Pašvaldības SIA „ŪDEKA” atgādina, kas visas aktualitātes, kā arī biežāk uzdotie jautājumi un atbildes saistībā ar jauno norēķinu kārtību ir pieejami arī uzņēmuma mājas lapā: www.udeka.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: