Popes sporta centrā aizvadīts nakts turnīrs strītbolā, kurās piedalījās 16 komandas no Ventspils un Ventspils novada, Rīgas un Liepājas.

Komandas tika sadalītas četrās apakšgrupās, bet divas labākās no katras turpināja cīnīties izslēgšanas mačos. Labāko astoņniekā iekļuva šādas komandas: Piltene (Roberts Beršteins, Raitis Šmits, Toms Zariņš, Aivis Švirksts), 123 (Ervins Patriks Melngalvis, Alens Vimba, Daniels Kašs, Niklāvs Liģeiķis), Ātrums, spēks, precizitāte, biezpiens (Toms Ozols, Toms Siņavskis, Mariss Gredzens, Mārtiņš Puhovs), Ingars spēlē basketbolu (Jurģis Ozols, Edijs Veinbergs, Andris Žeimunds, Ingars Šakalis) un Iebraucēji (Jānis Roga, Reinis Vilnītis, Kaspars Prāvs, Kristaps Kivilands), kas spēlē par trešo vietu nedaudz piekāpās komandai Štuceri, kurā spēlēja Lauris Zaķītis, Kristaps Remerts, Normunds Gindra un Dāvis Puliņš.

Spraigā cīņā lielajā finālā komandai Argis VNCO nācās atzīt komandas "Bet galīgi ne no Popes" pārākumu. Par čempioniem kļuva Kārlis Plūksna, Roberts Prūsis, Edgars Jakovļevs un Krists Rutkovskis, bet sudraba komandā spēlēja Agris Bileskalns, Jānis Zemels, Matīss Gredzens.

Turnīra starplaikā norisinājās soda metienu un trīspunktu metienu konkursi. Par soda metienu konkursa uzvarētāju kļuva Daniels Kašs, otrā vieta Jurģim Ozolam, bet trešā – Matīsam Gredzenam. Par trīspunktu metienu konkursa uzvarētāju kļuva Jānis Zemels, otrā vieta Robertam Prūsim, bet trešā – Tomam Ozolam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: