24. novembrī Pašvaldību savienības rīkotajā Novadu dienā Aizkrauklē piedalīsies arī Ventspils novada domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Guntis Mačtams un Izglītības pārvaldes vadītāja Aina Klimoviča.

Šī Novadu diena ir veltīta izglītībai, tādēļ, piemēram, Latvijas Bankas Monetārās politikas pārvaldes ekonomists Kristaps Svīķis apskatīs tēmu "Kāpēc mācību sasniegumi dažādās Latvijas skolās ir tik atšķirīgi", bet "Latvijas valsts ceļu" valdes loceklis Mārtiņš Lazdovskis runās par Latvijas autoceļu tīkla inventarizāciju.

Guntis Mačtams, kurš Ventspils novada domē vada Sociālo, izglītības, kultūras un sporta komiteju, ir sagatavojis prezentāciju par skolēnu pārvadājumu organizēšanu Ventspils novadā un nepilnībām veiktajā pētījumā par vidusskolu tīklu Latvijā.

Paredzams, ka Aizkrauklē rīkoto pasākumu apmeklēs arī izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis un satiksmes ministrs Uldis Augulis.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Nif nifs 21.11.2017, 11:58:44

    Ir jau arī tā, ka atsevišķi bērni, kuri nespēj tikt līdzi mācību procesam pilsētas skolās, meklē skolas ar mazāku bērnu skaitu, kur skolotājs var vairāk veltīt uzmanību individuāli. Un tad sanāk, ka tās novada skolas, kuras uzņem , ir ar zemākiem rādītājiem. Mazās skolas ir vajadzīgas, iestāstiet kāds to tam Šadurskim.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: