Sākot no novembra, Ventspils novada domes deputāti būs vēl sasniedzamāki saviem vēlētājiem, jo reizi mēnesī katrs no viņiem tiksies ar iedzīvotājiem. Tas notiks gan pagastu pārvaldēs, gan Ventspils novada domē, gan citviet – tur, kur deputāti būs ērtāk sasniedzami iedzīvotājiem.

Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks atklāj, ka ierosmi organizēt šādas tikšanās izteikuši divi deputāti – Aigars Azis un Andris Vārpiņš. Kolēģi atbalstījuši viņu ieteikumu, jo šādā veidā domē ievēlētās personas būs pieejamākas saviem vēlētajiem un iedzīvotāji varēs deputātiem izteikt savus ierosinājumus, kritiku un saņemt atbildes uz jautājumiem, kas līdz šim bijuši neskaidri.

Deputāti iedzīvotājus pieņems reizi mēnesī – lielākoties vienā pagastā, bet, piemēram, deputāte Dace Vašuka ar ieinteresētajām personām tiksies Popes un Ugāles pagastā, savukārt Andrim Vārpiņam tikšanās paredzēta katrā Vārves pagasta ciemā – Vārvē, Zūrās un Ventavā.

Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks uzskata, ka tādējādi lēmējvaras pārstāvji nepastarpināti uzzinās, kas notiek novadā, un varēs pieņemt pārdomātākus vēl lēmumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: