14. oktobrī Užavas tautas namā notiks ģimenēm domāts pasākums "Ar saknēm dzimtajā zemē". Klātesošie varēs doties pie fotogrāfes, kura iemūžinās ģimenes, lai pēc tam veidotu fotoizstādi.

Paredzams, ka novembrī to varēs apskatīt Užavas tautas namā, bet, ja būs interese, arī citviet novadā. Radošajā darbnīcā būs iespēja mācīties veidot dzimtas koku, notiks sportiskas aktivitātes, kuru galvenais mērķis nebūs uzvara, bet kopā būšanas prieks, lai bērni kopā ar vecākiem un vecvecākiem varētu izbaudīt ģimenes prasmi darboties kopā. Pasākumā uzstāsies muzikālie jaunieši no Tārgales un Jūrkalnes bērnu amatierteātra, kuri rādīs izrādi "Kā Sarkangalvīte vilku apēda".

Pasākumu rīko Užavas tautas nama vadītāja Gita Vilgute, un tas ir viņas pienesums Latvijas simtgadei. "Ģimene – tas ir spēks, tādēļ vēlējos pulcināt kopā vairāku paaudžu užavniekus, lai viņi kopā varētu saturīgi atpūsties un atbalstīt cits citu. Šis nav vienīgais pasākums, veltīts zīmīgajai valsts jubilejai. Mēs rīkojam pasākumu ciklu "Soļo vesels pretim Latvijas simtgadei", un tas ir labi apmeklēts, cilvēkiem patīk doties brīvā dabā, izvēloties dažādus pārgājienu maršrutus".

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: