10. decembrī plkst. 19 Ugālē, tautas namā "Gaisma", sāksies pasākums "Pretī Ziemassvētku brīnumam…". Atpūtas vakarā piedalīsies uzņēmēji un viņu darbinieki, aicināti arī citi ugālnieki, kuri vēlas atpūsties, apmeklējot tematisku balli.

Pasākuma pirmajā daļā uzstāsies aktieris Andris Bērziņš un stepa dejotājs Māris Pūris ar saviem audzēkņiem, savukārt otrajā daļā grupas "Saulvējā" izpildījumā skanēs deju mūzika.

Atpūtas vakars uzņēmējiem un viņu darbiniekiem notiks piekto reizi. Projekta vadītāja Zanda Blumfelde atceras, ka vairākus gadus pēc novadu apvienošanas Ugāles pagastā netika rīkota gada noslēguma balle, bet pagasta iedzīvotāji to vēlējās. Tā 2011. gadā kopā sanāca radošu cilvēku grupa, Ugāles patrioti, un uzņēmās rīkot gada noslēguma pasākumu, aicinot kopā visus pagasta uzņēmējus un viņu darbiniekus. Pasākums izdevās, skanēja labas atsauksmes, tādēļ arī turpmāk tika nolemts organizēt šādus atpūtas vakarus.

"Šis ir laiks, kad gribas atskatīties uz gada laikā paveikto, kopā atpūsties un arī iepazīties, jo Ugālē ir gan lieli, gan mazie uzņēmēji, dažkārt pat nenojaušam, ar ko katrs nodarbojas. Balle gada noslēgumā ir laba iespēja visiem satikties un Ziemassvētku brīnumu gaidās ļauties gada skaistākā notikuma burvībai," saka Zanda Blumfelde.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: