Kamēr Vārves bērni jau bauda jaunā skolēnu autobusa ērtības, popiņiem līdz pirmajam braucienam vēl jāpaciešas.

Popes pagasta pārvaldes vadītājs Vilnis Krauze skaidro, ka iemesls, kādēļ bērni vēl aizvien tiek vesti ar veco busiņu, ir gaužām vienkāršs - tahogrāfs, kuru pagasta šoferis lietojis līdz šim, nav piemērots jaunajam Mercedes-Benz Intouro autobusam. Turklāt par šo apstākli viņi pirms autobusa saņemšanas neesot informēti.

Pārvaldes vadītājs skaidro, ka jau nākamajā dienā nokārtotas nepieciešamās formalitātes digitālā tahogrāfa saņemšanai. Tomēr ņemot vērā to, ka tie tiek izgatavoti ārvalstīs, minimālais laiks pasūtījuma izpildei ir divas nedēļas. Ar šo apstākli arī skaidrojama kavēšanās.

Krauze izsaka cerību, ka jau drīz jauno autobusu varēs likt lietā. Tikmēr bērniem nekādas problēmas neesot – vecais autobuss ir darba kārtībā, tajā ir silti arī sala laikā. 

Vilnis Krauze izsaka cerību, ka sadarbojoties ar skolu, izdosies pirmo braucienu sarīkot svinīgu un cer, ka tas notiks jau šonedēļ.

Ventas Balss jau rakstīja, ka Popes un Vārves pagasta skolēni tikuši pie jauniem Mercedes-Benz autobusiem, ar kuriem ik darbdienu tiks vizināti uz skolu un mājup. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: