Turpinot Jūrkalnes draugu kopas tradīciju godināt daudzbērnu ģimenes, piedāvājot tām fotografēties svinīgā noskaņā, kā tas jau darīts Ancē, Jūrkalnē un Vārvē, 15. novembrī līdzīgs pasākums notiks Užavā.

Pagasta pārvaldes vadītāja Laima-Erliha Štranka atsaukusies biedrības "J3" pārstāvja Raula Vēliņa aicinājumam arī Užavā godināt daudzbērnu ģimenes, tādējādi uzsverot, cik būtiska loma Latvijas izaugsmē ir ģimenei: "Šoreiz uz fotografēšanos aicinām Laimas un Arņa Bēru ģimeni, kurā ir piecas meitas un viens dēls, vecākajam bērnam ir 20, jaunākajam – 13 gadi, un Solvitas Arājas ģimeni, kurā ir divas meitas un trīs dēli, vecākajam dēlam 22, pastarītei – 11 gadi. Dienas pirmajā pusē ģimenes apmeklēs frizieri, pēc tam Monta Blāze-Pētersone fotografēs abas saimes."

 

Frizieri daudzbērnu ģimenēm uzsauc biedrība "J3", fotogrāfu – Užavas pagasta pārvalde. Fotogrāfa pakalpojumus sestdien, kad tautas namā notiks svētku pasākums "Ar Latviju sirdī", varēs izmantot arī citi užavnieki. Plkst. 19 tautas namā sāksies koncerts, kurā uzstāsies Emīlija Švarca un Užavas pašdarbnieki, pēc tam paredzēta pagasta aktīvāko cilvēku godināšana un balle.

 

Užavā, sagaidot valsts svētkus, ar pagasta Atzinības rakstiem apbalvos: Anitu Pāvelsoni (par radošu pieeju skolas ārpusklases darba vadīšanā un pirmsskolas vecuma bērnu audzināšanā), biedrību "Jaunatnes attīstības un sadarbības centrs" (par projekta "Multifunkcionālā sporta laukuma izveide" realizēšanu), Užavas evaņģēliski luterisko baznīcu (par projekta "Užavas evaņģēliski luteriskās baznīcas vienkāršotā rekonstrukcija un teritorijas labiekārtošana" realizēšanu) un Gunu Ķemeri (par apzinīgu un radošu darbu Užavas pamatskolā).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: