Ventspils novada Sociālā dienesta darbinieces sākušas darbu Ventspilī, Ūdens ielā 15, pirmajā stāvā. Dienesta juridiskā adrese paliek iepriekšējā: Ventspilī, Skolas ielā 4, bet faktiski Sociālā dienesta vadītāja Inta Rudbaha ar kolēģēm strādā Ūdens ielā.

Šāds lēmums pieņemts, lai Sociālā dienesta vadītājai un darbiniecēm būtu atsevišķa telpa diskrētai sarunai ar klientiem un kolēģiem.

 

"Sākotnēji bija doma pārcelt Sociālo dienestu uz Pilteni, bet, uzklausījuši vairāku Sociālā dienesta darbinieku iebildes, ka šādā gadījumā būtu grūti izbraukāt, nolēmām dienestu atstāt Ventspilī un noīrējām trīs telpas Ūdens ielā 15," saka novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks.

 

Sociālā dienesta vadītāja Inta Rudbaha atgādina – praktiski visus jautājumus var nokārtot katrā pagastā un Piltenē. Uz pilsētu jādodas vien tad, ja ir kāds īpašs gadījums vai radušās domstarpības. "Ūdens ielā apmeklētājus pieņem darbiniece, kuras pārziņā ir darbs ar ģimenēm un bērniem un bērniem likumpārkāpējiem, tāpēc ir saprotams, ka sarunai jānotiek atsevišķa telpā," norāda Rudbaha.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: