Sestdien pagasta svētki paredzēti Vārvē, Tārgalē, Zirās un Ancē. Ančiņi pagasta vārdadienu svinēs jau 14. reizi, un šoreiz izvēlēts moto Laimīgs laukos.

Būs gan sportiskas aktivitātes, gan dejošana, mielošanās ar pašmāju labumiem, gan netradicionālākas izdarības, piemēram, vīru vakara skrējiens augstpapēžu kurpēs, arī sievu skrējiens. Iecerēta interesanta Ances teātramīļu atgriešanās uz skatuves, būs arī izsole.

Arī Tārgalē sportos un dziedās, paredzēta spilvenu kaujas un jautra makšķerēšana, šova Zelta ķepa finālistes Zāras izrāde, varēs apskatīt Ulda Saulīša karikatūru izstādi, paredzēta konkursa Tārgales sakoptākā sēta uzvarētāju sveikšana.

Zirās pagasta svētkos notiks visa vecuma riteņu īpašnieku parāde, šķirnes suņu šovs, vizināšanās zirga pajūgā un dažādās sportiskas aktivitātes.

Vārvē pagasta svētki notiks jau 10. reizi, un tie Zūrās sāksies ar gājienu, pēc tam tiks izspēlētas etīdes no ventavnieku, zūrenieku un vārvenieku dzīves, būs sportošana, spēlēs teātri, varēs gatavot māla traukus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: