Mērija Stenlija ar komandu no Teksasas Ventspilī organizē IV Starptautisko sieviešu garīgās izaugsmes konferenci „Sievietes sirds – Dieva mājoklis”.

Mērija jau vairāk nekā 20 gadu garumā organizē misijas labdarības braucienus uz Latviju. No sākuma viņa viesojās vairāk Rīgas reģionā un arī šoreiz pirmā nedēļa tiek veltīta bērnu nometnes organizēšanai Rīgā – sievietes gatavos amerikāņu ēdienus un kontaktēsies ar bērniem un jauniešiem, kā arī nodos savu ilggadējo pieredzi darbā ar bērniem. Viņa  ir kapelāne vairākās biznesa struktūrās, bet pēdējos 2 gadus uzsākusi savu personīgo biznesu – konditorejas izstrādājumu, t.i., kūku, kēksu un citu saldumu cepšanu.

 

Nu jau ceturto gadu Mērijas vizītes laikā Ventspilī tiek organizēta starptautiska sieviešu konference. Katru gadu mainās Mērijas komandas sastāvs un arī konferences tematika. Šī konference veltīta sievietes sirdij : „Sievietes sirds – Dieva mājoklis”.

 

Konference notiks Integrācijas centra „Atvērtās durvis” telpās Ventspilī, Loču ielā 8. Sestdien, 21.jūlijā paredzētas trīs semināru sesijas plkst. 11.00, 14.00 un 17.00, bet svētdien 22.jūlijā – 10.00 un 13.00.

 

Semināri tiks sinhroni tulkoti latviešu un krievu valodās, bet tā starplaikos amerikānietes visas dalībnieces pacienās ar kafiju un pusdienām, kā arī, kā parasti, ir sagādāti mazi pārsteigumi katrai dalībniecei.Bērni tiks pieskatīt bērnu istabā.

 

Sīkāka informācija www. atvertasdurvis.ucoz.lv. Pieteikšanās semināriem pa tel. 26717841 vai rakstot uz e-pastu atvertasdurvis@gmail.com.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: