Zemesgrāmatā uz novada pašvaldības vārda ierakstīti vairāki īpašumi Usmas, un to pašu paredzēts darīt ar īpašumu Ugāles pagastā.

Pašvaldība zemes grāmatā beidzot ierakstījusi trīs Usmas pagasta daudzdzīvokļu mājas un gatavojas šo jautājumu sakārtot arī par ceturto. Tādējādi iedzīvotāji var beidzot nokārtot savas īpašumtiesības par dzīvokļiem, kurus savā laikā iegādājušies par pajām.

Zemesgrāmatā uz novada domes vārda tiks ierakstīti arī Ugāles pagasta Mežrūpnieki. Īpašums pārņemts no Zemkopības ministrijas, un turpmāk to apsaimniekos pašvaldības SIA Ugāles nami. Telpas šajā namā nomā ģimenes ārsta prakse, frizētava, šūšanas darbnīca, apdrošināšanas kompānija, kā arī mežsaimniecība. Drīzumā tur ievāksies arī Valdas aptieka, kas jau sen izteikusi vēlēšanos par telpu īri.

Novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks pieļauj, ka uz Mežrūpniekiem ar laiku varētu pārvākties arī bibliotēka, kas šobrīd atrodas bērnudārzā. Pirms tam gan jāveic izpēte, vai telpas bibliotēkas vajadzībām ir pietiekami plašas.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: