Aizvadīto kāršu spēles turnīru "Cūkas" 2012 Ventspils Augstskolā apmeklēja 32 studenti - gan iesācēji "Cūkās", gan arī aizrautīgi kāršu spēlmaņi.

Turnīrā bija pavisam 3 kārtas, un katra no tām ilga 30 minūtes. Katras kārtas laikā tika veiktas aptuveni 4 izspēles, tādēļ kopā pasākums tika aizvadīts un uzvarētāji tika noteikti tikai pēc aptuveni 3 stundu ilgām sacīkstēm. „Cūku” turnīrā piedalījās 11 meitenes un 21 puisis - 13 Informācijas tehnoloģiju fakultātes „Datorzinātnes” (ITF) studenti, 5 Tulkošanas studiju fakultātes (TSF), 8 Ekonomikas un pārvaldības fakultātes (EPF) un 6 Informācijas tehnoloģiju fakultātes „Elektronikas” (IZB) studenti.

Nonākot līdz 3. kārtai, 12 atlikušo censoņu iznākums nebija paredzams, jo spēlmaņu veiksme pastāvīgi svārstījās. Tajā sīvi cīnījās 5 EPF studenti, 6 ITF un viens IZB students.

Plkst. 21.00 pie fināla galda sēdās seši dalībnieki: Viktorija Visocka (ITF), Baiba Vanaga (EPF), Kristaps Auzāns (EPF), Madara Dabare (EPF), Linda Cīrule (EPF) un Elans Lācis (ITF). Paliekot vairs tikai 4 dalībniekiem, censoņi atzina, ka pieaug uztraukums, atskatoties uz sākumā sanākušajiem 32 dalībniekiem, kuri jau veiksmīgi apspēlēti.

Pēc sīvās cīņas tika noskaidroti uzvarētāji:
Pirmā vieta: Kristaps Auzāns
Otrā vieta: Baiba Vanaga
Trešā vieta: Elans Lācis

Katram uzvarētājam balvās tika 2 brīvbiļetes uz islandiešu elektroniskās mūzikas grupas GusGus koncertu 17. martā teātra namā „Jūras vārti”.

Paši spēlētāji atzina, ka lieliski pavadījuši vakaru, bet uzvarētāji piebilda, ka nākuši nevis uzvarēt, bet labi pavadīt laiku. 

Ar šādu mērķi biežāk jānāk un jāpiedalās dažādos pasākumos, jo nekad nevar zināt, vai veiksme tev izspēlēs tās "labākās kārtis".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: