24. jūlijā Ventspils Reņķa dārzā līdzās Lielajai skatuvei darbosies arī deju telts, uz kuras starp dīdžeju priekšnesumiem notiks improvizētas Zumbas deju nodarbības.

“Puķu naktī” deju teltī piedalīsies Zumbas instruktores no Igaunijas - Maris Kajari un Mariann Kajak, kā arī Iveta Valtenberga no Ventspils, kura ir viena no pagaidām trim Zumbas pasniedzējām Latvijā. Lai pilnvērtīgi piedalītos iepriekšējās sezonas aerobikas kluba “A Klase” apmeklētākajā nodarbībā neparastos apstākļos un ļautos dejas priekam, instruktori aicina “Puķu naktī” izvēlēties iespējami ērtus apavus.

Zumba ir šobrīd aktuālākā deju nodarbība ASV un Eiropas fitnesa klubos. Vairāk kā pusotrs miljons regulāru dalībnieku nedēļā, vairāk kā 10 000 instruktori vismaz 30 valstīs – Zumba jau iekarojusi savu vēl arvien pieaugošo popularitāti. Zumba aizrauj ar dzīvespriecīgu izklaides atmosfēru un mūziku, savā varā pārņemot ik vienu – gan jaunu, gan ne tik jaunu. Tiek izdejoti salsas, merengue, bachata, cumbia, hip-hop u.c. deju ritmi. Lai veiksmīgi kustētos nav vajadzīgas priekšzināšanas, nav vajadzīgs deju partneris.

Jāatgādina, ka 24.jūlijā pēc jauna Ginesa Pasaules rekorda uzstādīšanas mēģinājuma, izveidojot garāko ziedu paklāju, svētki Ventspils “Reņķa dārzā” turpināsies pasākumā “Puķu nakts”. Līdzās pašmāju apvienībām “Pērkons” un “Rīgas viļņi” uz Lielās skatuves uzstāsies Latvijā plašu atpazīstamību iemantojušie Right Said Fred no Lielbritānijas. Deju teltī uzstāsies DJ Legz, dīdžeju apvienība Crystral Sound System un DJ All-Viss, kuru uznācienu starplaikos notiks Zumba dejas.

Biļetes uz pasākumu nopērkamas visās “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās, to cena šobrīd – Ls 3.00. Pie ieejas pasākumā no plkst. 21:30 biļetes maksās Ls 4.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: