Trešdien plkst. 19 teātra namā „Jūras vārti” notiks džeza vakars „Latino Jam session”.

Uzsākot jauno koncertsezonu sēriju, Ventspils Big Band piedāvā jaunu koncertprogrammu latino mūzikas noskaņās. Koncertā būs iespēja baudīt gan vokālus, gan instrumentālus solistus. Pēc koncerta - Jam session.

Ventspils bigbenda vārds cieši saistīts ar saksofonistu Ziedoni Zaikovski, kurš daudzu gadu garumā kopis Big Band tradīcijas. Kopš 2010.gada rudens Ventspils Big Banddarbojas saksofonista Renāra Lāča vadībā. Mūziķiem ir iespēja pilnveidot muzikālās iemaņas, kā arī attīstīt savas prasmes džeza harmonijā, improvizācijā un ritma mācībā, kas ir būtiska jebkura bigbenda mūzikas sastāvdaļa.

Big Band sniedzis koncertus ne tikai Ventspilī, bet arī citur Latvijā. Piedalījies džeza mūzikas festivālā “Saulkrasti 2011”, bet džeza mūzikas festivāla ”Ventspils Groove 2011” ietvaros Ventspils Big Band koncertējis kopā ar izcilo zviedru komponistu, aranžētāju, multiinstrumentālistu, prestižās “Grammy” mūzikas balvas ieguvēju Magnusu Lindgrenu (Magnus Lindgren) un viņa kvintetu “Batucada Jazz”, kas pašreiz ir viens no pieprasītākajiem kolktīviem Eiropā.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: