Sestdien Jūras svētkos bērnus un viņu vecākus, mazos un lielos pilsētas ciemiņus mīļi gaidīs no plkst. 12.00 norises vietā Ostas ielas promenādē posmā no Peldus ielas līdz Pils ielai, kur būs  izveidota atpūtas zona ģimenēm ar bērniem.

   

Apmeklētāji varēs iesaistīties radošās aktivitātēs – apgleznot zīdu un stiklu, darboties kalēja mājā, šaut ar loku un lāpīt tīklus. Piedalīties sportiskās atrakcijās, ko piedāvās Latvijas Gumijlēcēju klubs.

Bet Kapteinis Grants aicinās visus ciemoties rūķa Ačgārnīša mājā un Mazās nāras stāstu namiņā, kā arī rūķa Zibenszeļļa veiklības labirintos. Ar bērniem kopā darbosies Barni lācītis, dinozauriņš Danonki, veselīgais Actimel un draudzīgais TUC krekerītis, bet jautru noskaņu radīs deju grupa  „Prieks" (vadītāja Everita Panfiļonoka) un deju grupa „Scorpions" (vadītāja Inga Spodiņuka).

Par veiksmīgu aktivitāšu norisi  parūpēsies Ievas Grēgeres pasākumu aģentūra. Svētdien plkst. 12.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā Fantāzija dosimies neklātienes ceļojumā pa Zemūdens valstību.

Iepazīsimies ar jūras princesi zelta zivtiņu un jūras dzelmē visdraudzīgāko, visrosīgāko iemītnieku astoņkāji. Uzklausīsim zivtiņu satraucošo stāstu par notikumiem jūrā un astoņkāja vadībā kopīgi pieņemsim svarīgus lēmumus, kā pasargāt jūru no tiem, kas neievēro jūras valdnieka Neptūna kārtības rullī ierakstītos noteikumus.

Izrādē piedalīsies Jelgavas bērnu muzikālā teātra „Nianse" audzēkņi Elza Kanceviča, Elīza Liepiņa, Laura Ausmiņa, Ketlīna Sarkisjane, zelta zivtiņas lomā teātra „Nianse" vadītāja Inguna Lipska, bet par astoņkāji pārvērtīsies Ozolnieku amatierteātra aktieris Ingus Vidiņš.

Pasākumu finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome. Visi pasākumi bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: