Līdz 21.augustam Ventspilī notiks VI mūsdienu ritma mūzikas festivāls - meistarklases "Ventspils Groove 2011".

Apskati fotogrāfijas!

Šogad meistarklases vadīs pasniedzēji un viesmākslinieki no Somijas, Zviedrijas, Dānijas, Norvēģijas, Čehijas un Venecuēlas. Aicināti arī Latvijas mūziķi - Inga Bērziņa, Renārs Lācis, Ritvars Garoza, Māris Plūme, Kaspars Grigalis, Staņislavs Judins un citi.

Meistarklašu dienas kārtībā katru dienu no plkst.10 līdz 13 norisināsies nodarbības izvēlētajās specialitātēs, bet no plkst.14 līdz 17 - audzēkņu muzicēšana ansambļu sastāvos un bigbendā. Darbs ar dalībniekiem tiks organizēts atbilstoši viņu priekšzināšanu līmenim, izvēlētajai specialitātei un skaitam.

Šogad festivāla ietvaros interesentiem tiek piedāvāta meistarklase mūzikas tehnoloģijās "Darbs skaņu ierakstu studijā un koncertu apskaņošana", ko vadīs Helsinku Pop/Jazz konservatorijas mūzikas tehnoloģiju pasniedzējs Tommi Paju un Latvijas skaņu režijas speciālists. Notiks arī "Mazā Bigband nometne" (bērniem), ko vadīs Renārs Lācis.

Meistarklašu ietvaros paredzēti koncerti gan ar profesionālu Latvijas un ārzemju mūziķu piedalīšanos, gan arī pašu meistarklašu dalībnieku koncerti.

Ik vakaru Ventspils pilsētas domes Kultūras centra telpās notiks tradicionālie jam session.

VI mūsdienu ritma mūzikas festivāls - meistarklases notiks Latvijas - Lietuvas pārrobežu programmas projektā "Radošo industriju attīstība Latvijas - Lietuvas pierobežas reģionos".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: