Amigo un Nokia izaicina lielākās Latvijas pilsētas sacensties par skaļākās pilsētas titulu, dziedot “Spēka dziesmas” fragmentu no Intara Busuļa jaunā dubultalbuma "AKTs".

Sacensties aicinātas deviņas Latvijas pilsētas, kurās norisināsies I.Busuļa koncerttūre šī gada vasarā. Nokia un Amigo ir koncerttūres lieldraugi.

„Latvieši vienmēr ir bijuši  lieli dziedātāji, kā arī savas dzimtās vietas patrioti.  Mēs kopā uzdziedam gandrīz katros svētkos, bet līdz šim nav ‘nomērīts’ cik vareni kopādziedāšana var skanēt.

Tādēļ aicinām liepājniekus, ventspilniekus, rēzekniešus, talsiniekus, madoniešus, valmieriešus, jēkabpiliešus, cēsiniekus un jūrmalniekus savienot balsis kopīgā dziesmā un pierādīt, ka tieši viņu pilsēta ir skanīgākā un skaļākā,” par akcijas ideju stāsta koncerttūres lieldrauga Amigo pārstāvis Egils Trumpe.

Skaļākās pilsētas gods tiks tai pilsētai, kuras koncerta apmeklētājiem izdosies visskaļāk nodziedāt „Spēka dziesmas“ fragmentu. Kopīgā dziedāšana iecerēta vienu minūti gara, un tās varenumu noteiks ar skaļuma mērītāju, kas fiksēs augstāko dziesmas laikā sasniegto decibeli.

Lai arī dziesmas vārdi tiks rādīti uz skatuves novietota lielā ekrāna, koncerta apmeklētāji ir aicināti jau iepriekš rūpīgi sagatavoties, lejupielādējot dziesmas fragmentu no mājas lapas www.amigo.lv vai m.amigo.lv. Dziesmas fragments bez maksas pieejams visu operatoru klientiem.

“Apvienojot pilsētas iedzīvotāju spēkus dziesmā, lielākajām Latvijas pilsētām būs iespēja cīnīties par šo, manuprāt, ievērīgo titulu “Latvijas skaļākā pilsēta”. Pilsētniekiem tas būs ne tikai izaicinājums dziedāt visskaļāk, bet arī izaicinājums būt vienotiem,” saka Aivars Krauklis, Nokia Latvija mobilo tālruņu tirdzniecības vadītājs.

Titula „Latvijas skaļākā pilsēta“ ieguvēja tiks paziņota koncerttūres beigās. Reizē ar skaļākās pilsētas godu, akcijas organizētāji Nokia un Amigo pasniegs arī piemiņas dāvanu – skaļruni pilsētas mēram. Šī dāvana būs kā  apliecinājums pilsētnieku spēkam un vienotībai, kā arī palīdzēs mēram tikt sadzirdētam jebkādos apstākļos. 

Intara Busuļa koncerts Ventspilī notiks 10. jūlijā. Uz sadziedāšanos!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: