13. augustā Ventspils Galvenajā bibliotēkā notiks fotoskolas "Foto akadēmija" rīkotais seminārs.

Ventspils bibliotēka ir to sešu Latvijas publisko bibliotēku vidū, kuras visveiksmīgāk fotogrāfijās iemūžinājuši publisko bibliotēku attīstības projekta "Trešais tēva dēls" rīkotā foto konkursa "Es mīlu tavu foto" dalībnieki.

Konkursa laikā no 17.jūnija līdz 7.jūlijam pašvaldību publisko bibliotēku apmeklētāji uzņēma fotogrāfijas, kas vislabāk raksturo publisko bibliotēku, kuras lietotāji viņi ir.

Semināra apmeklētājiem būs iespēja klātienē iztaujāt fotomākslinieku Māri Kundziņu vai Daini Matisonu.

Semināros aicināti piedalīties visi konkursā startējušie bibliotēku lietotāji, kā arī citi interesenti. Lai reģistrētos semināram, nepieciešams sazināties ar bibliotēku.

Savukārt "Foto akadēmijas" īpašā balva aizceļos pie Rēzeknes pilsētas centrālās bibliotēkas lietotāja Kristapa Kalabanova, kura darbu fotoskolas žūrija atzina par veiksmīgāko.
 
Konkursa rezultātā iegūta interesanta fotogrāfiju kolekcija, kas demonstrē, ka Latvijā ir daudz skaistu, sakoptu, lieliski iekārtotu publisko bibliotēku, un apliecina, cik daudzveidīga ir bibliotēku apmeklētāju auditorija, jo visvairāk fotogrāfiju veltīts tieši lietotāju portretējumam.

"Foto akadēmijas" atlasīto desmit labāko bilžu izlasi, kā arī projekta "Trešais tēva dēls" veidotās konkursa veiksmīgāko fotogrāfiju izlases var apskatīt bibliotēku portāla "biblioteka.lv" projekta "Trešais tēva dēls" profilā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: