Ventspils aktīvo sieviešu sabiedrība „VASSA” ielūdz uz Kurzemes katūna balli, kas notiks 30. jūlijā plkst. 14.00 Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā.

Katūna balles idejas autors ir Latvijas sieviešu asociācija un jau trešo gadu pēc kārtas šie vasaras svētki cildina mūsu brīnišķīgo pilsētu, pulcinot kopā ļaudis no dažādām pilsētām un valstīm.

 

Katūna balles galvenais mērķis ir labdarība. Pagājušajā gadā 500 lati no pasākuma peļņas tika atvēlēti Dienas centra izveidošanai Ventspils un Ventspils rajona bērniem – invalīdiem. Ar šīs naudas palīdzību Ventspils Latvijas bērnu fonda nodaļa organizēja attīstošas nodarbības bērniem ar īpašām vajadzībām.

 

Šogad daļa līdzekļu tiks atvēlēta diabētiķu biedrības atbalstam, un mēs ceram, ka šī nauda palīdzēs daudziem mūsu pilsētas un valsts iedzīvotājiem cīņā ar šo slimību.

 

Sekojot sieviešu aktivitātes un sevišķi mazu biznesu atbalstam, pasākuma spilgtākais notikums būs konkurss „Šuju pati”. Arī šogad organizatori piedāvā brīnišķīgajām dāmām noticēt sev, izrādīt mākslinieciskās spējas un šūt pašu rokām apbrīnojamus tērpus no dabīgiem materiāliem: kokvilnas, zīda, vilnas. Kā palīgmateriāli var tikt izmantoti ziedi, papīrs, salmi utt. Konkursa tēma „Kūrorta romāns” ļauj dalībniecēm realizēt savas vispārgalvīgākās idejas, neierobežojot iztēles lidojumu.

 

Kompetentā žūrija, kuras sastāvā iekļauti pazīstami Ventspils un Latvijas cilvēki, novērtēs dalībnieču tērpus un pasniegs uzvarētājām balvas septiņās nominācijās. Šogad konkursa organizatori ir sagatavojuši piemiņas balvas visām dalībniecēm.

 

Skatītājus izklaidēs ar koncerta programmu, konkursiem, interaktīvām spēlēm, loteriju „Dzintara pīrādziņi”. Būs arī ieejas biļešu loterija, tirgus un citi notikumi. Pārsteigumi sagaida arī bērnus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: