8.jūlijā plkst.22 jau trešo reizi notiks pasākums “Jūrziņš”, kurš nu jau kļuvis par Jūras vārtu vasaras sezonas tradīciju - arī šoreiz tas būs interaktīva mūzikas un vizuālās mākslas sintēze.

“Jūrziņa” norise plānota vairākās nama telpās. Foajē pirmajā stāvā no plkst.22:00 darbosies biedrības “homo ecos:” organizētā animācijas darbnīca un stencila apdrukas darbnīca. Vietu skaits animācijas darbnīcā ir ierobežots, tāpēc visi interesenti aicināti pieteikties līdz 6.jūlijam, sūtot e-pastu uz kf@ventspils.gov.lv. Visas Jūrziņā tapušās animācijas filmiņas būs skatāmas pasākuma “Ventspils Ziedu diena 2011” ietvaros.

Mazajā izstāžu zālē būs skatāmas neredzētas īsfilmas un mākslinieku kino portreti, kā arī notiks sarunas ar filmu režisoru, žurnālistu un ceļotāju Olafu Okonovu.

Mākslinieču Lienes un Maijas Mackus plastilīna figūriņu ekspozīcija no animācijas filmas “Hugo” būs apskatāma nama otrā stava foajē.

No plkst.22:30 lielajā zālē sāksies pasākuma muzikālā daļa, kurā uzstāsies tādas grupas kā “Pieneņu vīns” un “All Day Long”, pēc tam nama viesus izklaidēs dīdžeji Gatis Vilinskis un Ale.Mar, kā arī Rassell un Sabīne Berezina.

“Jūrziņš” pirmo reizi notika 2009. gada vasarā, pēc teātra nama rekonstrukcijas. Iepriekšējo pasākumu ietvaros notikusi gan lomogrāfijas akcija pilsētvidē, gan īsfilmu festivāla 2ANNAS labāko filmu skatīšanās, gan arī vairāku populāru mūziķu un muzikālu apvienību uzstāšanās, piemēram, Pulse EffectSatelites.lv, Kārlis Kazāks u.c.

“Jūrziņš III” 8.jūlijā sāksies plkst.22:00, ieeja uz to ir bez maksas!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: