21. decembrī plkst. 19.00 teātra namā “Jūras vārti” viesosies draudzīgais sunītis Pifs ar draugiem. Latvijas Jaunatnes teātra muzikālajā izrādē “Pifa Ziemassvētki” redzēsiet kā gada skaistākajiem svētkiem gatavojas sunītis Pifs, runcis Herkuless, krustmāte Agate, krusttētiņš Tontons, Dudū un pele Rozālija.

Izrādē skan Jāņa Petera un Ivara Vīgnera leģendārās dziesmas. Lomās – Edgars Lipors, Jānis Kirmuška, Jānis Skanis, Laila Kirmuška, Sandis Bergholds un Sandija Misika.

Ir pilnīgi skaidrs, ka Ziemassvētki tiek gaidīti arī krustmātes Agates un krusttētiņa Tontona mājās. Tontons, kā jau tas katru gadu ierasts, dosies uz Parīzi, lai sagādātu visu nepieciešamo svētkiem, kamēr Agate, rūpīga saimniece būdama, gatavos visdažādākos gardumus. Kamēr māja smaržos pēc piparkūkām, viņu krustdēls Dudū, kopā ar Pifu, Herkulesu un Rozāliju, visticamāk kaut kur atkal darīs kārtējās blēņas. Lai kā to vēlētos krustētiņš Tontons, šajā mājā miera nebūs nekad!

Tas nebūtu Pifs, ja pat šajā brīnumiem pilnajā Ziemassvētku laikā nerastos kāda situācija, kurā nepieciešami radoši risinājumi un draugu palīdzība. Sagāztie podi būs tik lieli, ka to risināšanā brīvprātīgi un ar prieku iesaistīties pat slinkais un miegainais Herkuless!

Biļetes iegādājamas “Biļešu paradīze” kasēs un internetā.

Pasākumu organizē SIA “Producents.lv”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: