Atzīmējot Latvijas 104. dzimšanas dienu, trešdien, 16. novembrī, plkst. 18 Pārventas bibliotēkā notiks radoša nodarbība ''Sarkanbaltas kūciņas pašu spēkiem'', kuru vadīs konditorejas ''Ma'Me patisserie'' dibinātāja Linda Bernšteina.

Dzimšanas dienās viena no tradīcijām ir svētku kūkas pagatavošana, tādēļ meistarklasē būs iespēja uzzināt gardās populārās sarkanās samta kūkas recepti, dažādus knifus un nianses kūkas gatavošanai mājas apstākļos.

''Ma'Me patisserie'' ir ģimenes uzņēmums, kurā darbojas četri cilvēki, un viena no tām ir Linda. Viņa ir galvenā kūku cepēja un dekorētāja. Sākotnēji kūku cepšana jaunajai sievietei bija tikai hobija līmenī, nav bijusi pat vīzija par savu uzņēmumu. Ar pirmās meitas Mades nākšanu pasaulē Lindai radās ideja sākt nodarboties ar kūku cepšanu, bet, kad ģimenē ienāca otrā meitiņa Meja, Linda apņēmusies atvērt jaunu konditoriju. Tā, pateicoties abām meitām un viņu vārdu pirmajiem burtiem, radies ģimenes konditorejas nosaukums ''Ma'Me patisserie''. Kūku biznesā darbojas arī Lindas vīrs, kurš ir Lindas lielākais atbalsts un sagādnieks.

Pasākumā Pārventas bibliotēkā būs iespēja arī degustēt kādu gardu mājražotāja ''Ma'Me patisserie'' kūku.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    qwerty 15.11.2022, 09:35:23

    Lai sokas darbi un bizness.
    Tomēr manā skatījumā nav labākas kūkas, kura gatavota no lauku olām,dzeltena biskvīta,svaiga sviesta krēma,dzērveņu zapti starp slāņiem mmm...ņom,ņom

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: