Ventspils Pilsētas svētku organizatori aicina iedzīvotājus un pilsētas viesus, kā arī  pašvaldības uzņēmumus un iestādes piedalīties svētku gājienā, kas notiks 6. augustā no plkst. 11 līdz 13 maršrutā – Lielais prospekts posmā no Katoļu līdz Brīvības ielai.

Kā ik gadu augusta pirmās nedēļas nogalē, Ventspils svin svētkus. Šogad ar devīzi ''Atklājumi'' tiks atzīmēta pilsētas 700+32 dzimšanas diena, kurai par godu līdztekus visdažādākajiem pasākumiem notiks arī tradicionālais, iedzīvotāju un pilsētas viesu iecienītais svētku gājiens.

Mudinot ikvienu piedalīties šajā aktivitātē, organizatori uzsver, ka, tikai iesaistoties un kopīgi darbojoties, svētki izdosies tādi, kas radīs prieku un lepnumu gan pašiem pilsētniekiem, gan viesiem.

Pilsētas svētku gājienā aicināti piedalīties Ventspils pašvaldības uzņēmumi, dienesti, iestādes, filiāles, pārvaldes un citi. Veidojot atraktīvas darbinieku prezentācijas vai tehnikas parādes, uzņēmumi ne vien iepriecinās klātesošos, bet arī gūs iespēju prezentēt savu uzņēmumu un kolektīvu plašam skatītāju lokam. Kuplināt gājienu īpaši gaidīti arī Ventspils pilsētas iedzīvotāji un viesi, draugu un radu saimes.

Pieteikties gājienam iespējams līdz 22. jūlijam e-pastā: svetku.gajiens@ventspils.lv, norādot uzņēmuma vai iestādes nosaukumu, atbildīgās personas kontaktinformāciju, informāciju par gājiena dalībnieku un tehnisko vienību skaitu, kā arī informāciju gājiena komentētājiem.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -1
    .Nahs Nahs 11.06.2022, 06:24:26

    "Bet, kaut arī nācās paciest visādus grūtumus, tos pa daļai mazi­nāja apziņa, ka dzīvei tagad piemīt vairāk cienīguma nekā agrāk. Bija vairāk dziesmu, vairāk runu, vairāk svinīgu gājienu. Napoleons bija pavēlējis, lai reizi nedēļā tiktu sarīkota tā saucamā Spontānā de­monstrācija, kuras mērķis būtu cildināt Dzīvnieku fermas cīņas un uzvaras. Noteiktajā laikā dzīvniekiem vajadzēja pamest darbu un militārā ierindā soļot gar fermas robežām - priekšgalā cūkas, tad zirgi, tālāk govis, aitas un visbeidzot mājputni. Gājiena flangos turē­jās suņi"
    (Dž.Orvels "Dzīvnieku ferma")

  • 0
    Ilze88 12.06.2022, 17:26:33

    Ir,ir gājiens obligāti brīvprātīgs....:(((

  • 0
    Gunārs Pētersons 30.06.2022, 11:05:05

    Aicina pieteikties pašvaldībā izdegušo darbinieku gājienam par prieku dažiem elites pārstāvjiem, kuriem būves un bruģis ir svarīgākas par cilvēkiem. Priekā! Uz priekšu piespiedu brīvprātībā!

  • 0
    yolo 30.06.2022, 11:34:14

    Visiem jāstājas ierindā, lai saimnieks var pārbaudīt vai kāds neizšmauc no neoficiālā nodoklīša

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: