Tuvojoties Starptautiskajai teātra dienai, Ventspils Kultūras centrs teātra mākslas cienītājiem piedāvā ieraudzīt teātri gan caur aktieru, gan režisoru, gan mākslinieku prizmu. No 21. marta Kultūras centra 1. stāvā ikviens apmeklētājs varēs aplūkot Ventspils teātra izrāžu plakātus, kuru autors ir mākslinieks Ints Sedlenieks.

Tā kā sadarbība ar Intu Sedlenieku uzsākta jau 2007. gadā, izstādē būs aplūkojami vairāki viņa veidotie plakāti, tajā skaitā arī tikko pirmizrādi piedzīvojušajam iestudējumam ''8 mīlošas sievietes''. Izstāde Kultūras centrā aplūkojama līdz 31. martam.

Starptautiskās teātra dienas priekšvakarā, 26. martā plkst. 17 Kultūras centra lielajā zālē Ventspils teātris skatītājiem piedāvās izrādi Ežēns Jonesko ''Krēsli'', kura ir 1995. gada iestudējuma restaurācija. Tāpat kā pirms 27 gadiem, iestudējuma režisors ir Imants Jaunzems, lomās darbosies Ventspils teātra aktieri Ineta Kalniņa, Uldis Grieze un Andris Lasmanis.

Bet Starptautiskajā teātra dienā, 27. martā aicinām apmeklēt Bērnu pilsētiņu un bērnu parku ''Fantāzija'', kur norisināsies Liepājas Leļļu teātra izrāde “Lote un muša Jāks”. Tā ir lieliska iespēja pavadīt brīvdienu ģimeniskā atmosfērā kopā ar drosmīgo suņu meiteni Loti un viņas draugu mušu Jāku. Izrāde vienlaikus ir arī iesaistoša spēle, kas sniedz mazākajiem skatītājiem iespēju apgūt jaunas zināšanas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: