Trešdien, 12. maijā plkst. 20 Ventspils Kultūras centra sociālo tīklu Facebook un YouTube kontos pie skatītājiem nonāks Ventspils teātra tiešsaistes raidījums ''Mainīgie 2000.'', turpinot Ventspils teātra 75 gadu jubilejas cikla ''Svētki, šodien atkal svētki…'' pasākumu sēriju.

Iepriekšējos divos raidījumos skatītāji varēja sekot līdzi teātra sarežģītajiem un ražīgajiem 70. un 80. gadiem, kopā ar režisoru Imantu Jaunzemu atcerēties trauksmainos 90. gadus, savukārt triloģijas noslēdzošajā raidījumā galvenajā lomā iejutīsies režisors Agris Krūmiņš, kura vadībā Ventspils teātrī no 2001. līdz 2016. gadam pavisam kopā tika iestudētas 16 izrādes.

Intervijā ar šī brīža Ventspils teātra režisori Viju Draviņu, varēs dzirdēt Agra Krūmiņa atmiņas par Ventspils teātrī pavadīto laiku, ieskatīties video fragmentos un fotoattēlos no izrādēm, kā arī ieklausīties video intervijās ar aktieriem Olafu Indersonu, Vitu Vītolu, Vitu Kaudzi, Kasparu Doniņu, Lilitu Melderi un Jāni Birznieku.

Režisore Vija Draviņa atzīmē: ''Raidījums ''Mainīgie 2000.'' ir noslēdzošais cikla raidījums, veltīts Ventspils teātra 75 gadu jubilejai. Šo raidījumu laikā esam saņēmuši tik daudz laba vēlējumus mūsu teātrim, ka tagad mums atliek tikai pastāvēt, augt un attīstīties, piedzīvot daudzas brīnišķīgas izrādes un turpināt būt kopā ar jums, mīļie skatītāji. Uz tikšanos raidījumā!''

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: