1. februārī sācies Latvijas sabiedrisko mediju gada balvas kultūrā ''Kilograms kultūras 2020'' fināla balsojums. Kategorijā ''Pārsteigums'' starp trīs finālistiem ierindojies arī koncertzāles ''Latvija'' viena gada jubilejas koncerts-performance ''Viens''.

SIA ''Kurzemes filharmonija'' organizētais koncerts-performance ''Viens'' notika pērnā gada jūlijā, atzīmējot koncertzāles ''Latvija'' 1 gada jubileju. Tās radošās koncepcijas autori ir Krista un Reinis Dzudzilo, diriģents Aigars Meri. Finālā kopā ar koncertu-performanci ''Viens'' startē arī interneta žurnāla ''Punctum'' un LU Literatūras, folkloras un mākslas institūta projekts ''Pandēmijas dienasgrāmata'', kā arī režisora Matīsa Kažas filmizrāde ''Kino un mēs''.

Balsojums sabiedrisko mediju portālā LSM.lv norisinās līdz 10. februāra plkst. 23.59. Balsot iespējams vienu reizi dienā, autorizējoties ar savu sociālo mediju profilu vai e-pastu. Savukārt ''Kilograms kultūras 2020'' apbalvošanas ceremonija notiks 27. februārī LTV1, LSM.lv un Replay.lv tiešraidē.

''Kilograms kultūras'' ir sabiedrisko mediju apbalvojums kultūras jomā, kas apliecina sabiedrisko mediju aktīvu līdzdarbību Latvijas kultūras dzīves procesos. Balvu piešķir Latvijas Televīzija, Latvijas Radio un Latvijas sabiedrisko mediju portāls LSM.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: