Svētdien, 16. augustā Zemessardzes 46. kājnieku bataljons aicina ventspilniekus un pilsētas viesus piedalīties velo-foto orientēšanās pasākumā. Pulcēšanās un strats tiks dots no Loču un Parka ielas krustojuma stāvlaukuma.

Orientēšanās pasākums notiks pa Ventspils ielām, no plkst. 10, kad sāksies reģistrēšanās, līdz plkst. 13. Starts tiks dots plkst. 11.

Pasākumā var piedalīties ikviens interesents, neatkarīgi no vecuma un dzimuma. Dalībniekiem, kas ir jaunāki par 12 gadiem obligāti jālieto aizsargķivere un protams, neatkarīgi no vecuma jāievēro visi ceļu satiksmes noteikumi.

Komandām jāsastāv no vismaz trīs cilvēkiem, maksimālais komandas dalībnieku skaits ir pieci cilvēki, vismaz vienam komandas dalībniekam jābūt pilngadīgam.

Interesentiem vēlama iepriekšēja pieteikšanās, to var izdarīt līdz 15. augusta plkst.22, sūtot pieteikumu uz e-pastu madara.spila@mil.lv. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Reģistrācijas brīdī dalībniekiem tiks izsniegta starta lapa ar tālākām norādēm. Pasākuma laikā dalībniekiem būs jānofotografē norādēs dotie uzdevumi, kurās redzami konkrēta uzdevuma izpilde, tāpēc dalībniekiem līdzi jābūt fotoaparātam, vai telefonam ar kuru var veikt šīs darbības. Uzdevumu izpildē ir jāiesaistās visai komandai. Par katru izpildīto uzdevumu komanda saņems desmit punktus, ja pēc sacensību beigām, plkst. 13 komanda finišā neierodas 15 minūšu laikā, tā zaudē 50 punktus.

Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti.

Plašāku informāciju var lasīt Zemessardzes 46. kājnieku bataljona Facebook lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: